Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Változások

az IMBUSZ.HU Prémium Szerszám Webáruház ügymenetében


Változás a számlázások rendjében 2021.02.01-től

Nyomtatott számla helyett elektronikusan megküldött számlázás

2021.02.01-től megszűnik a nyomtatott papír alapú számlák küldése/átadása! Ettől a naptól kezdődően megredelésükről vásárlási számlájukat kizárólag e-mailben küldjük meg. Amennyiben a számlán szereplő tételeket szeretné könyvelésében elszámolni, abban az esetben Önnek kell azt kinyomtatni és könyvelésébe tenni. Az elektronikusan megküldött számlázás előnyei:

Fontos tudnia, hogy a megküldött számla nem E-számla. Nincs rajta elektronikus aláírás és csak kinyomtatva érvényes!

Előreutalást érintő változás

Szintén mindenki számára egyszerűbb és gyorsabb folyamatok érdekében 2021.02.01-től nem díjbekérőt (Por Forma) készítünk hanem számlát küldünk. Amennyiben a megrendelt tételek raktárkészletünkön elérhetők és az előre utalást választotta redeléséhez, akkor e-mailben előreutalásos végszámlát megküldjük, melyet hasonlóan a díjbekérőhöz a megadott fizetési határidőn belül kérünk elutalni. Mivel pénzforgalmi elszámolású a kiállított számla, így Ön is csak akkor tudja elszámolni (Áfát visszaigényelni is), ha már kifizette, azaz átutalta a végösszeget a számlán megadott bankszámlaszámunkra. Vállalkozások/cégek esetében továbbra is kérjük, hogy pontosan adják meg rendeléskor adószámukat. Kérjük továbbá, hogy átutaláskor csak a számla számlaszámát (jobb felső sarokban lévő szám) írja az utalás közlemény rovatába a következő formátumban:

2021/00000 (évszám, perjel, 5db szám nullákkal együtt egybeírva).

Ebben az esetben gyorsabb a rendelés feldolgozása és könyvelése, mert elektronikusan tudjuk feldolgozni. A számla pénzügyi teljesítése után rendelését ígyekszünk a legrövidebb időn belül átadni a szállítónak vagy biztosítani az átvétel lehetőségét a redelésben választott szállításnak megfelelően.

Miért jobb, hogy azonnal számlát és nem díjbekrőt készítünk?:

A változásokkal összefüggésben változtak Felhasználási feltételeink (ÁSZF) is.

A fent említett változásokkal kapcsolatban kérdéseikkel, észrevételeikkel továbbra is megkereshetnek minket a kapcsolaton keresztül.

Köszönjük együttműködésüket. :)

imbusz.hu csapat

2021.01.27.


Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.