Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Változások

az IMBUSZ.HU Prémium Szerszám Webáruház ügymenetében


Változások a fizetési módokban 2023.03.01-től

SimplePay online bankkártyás fizetés bevezetése

Sokan várták és végre rendelkezésre áll nálunk is. 2023.03.01-től bankkártyával a SimplePay rendszerén keresztül is kifizethetik rendeléseiket. Hogyan? Lássuk részletesen a lépéseket onnan, hogy a pénztár oldalon jár már és a "fizetési módok" választása lépésnél tart:

Leírva sokkal hosszabb a folyamat, mint valójában. Majd meglátja. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy sem az imbusz.hu oldal sem a KI A SZABADBA Kft. nevében küldött levelek és webhelyek soha semmikor nem kérik öntől, hogy adja meg kártyájának adatait vagy pin kódját. Ha ilyet tapasztalna haladéktalanul jelezze felénk. A SimplePay fizetési rendszerében Maestro, Mastercard, és Visa kártyával fizethet.

Reméljük ön is elégedett lesz a kártyás fizetés lehetőségével. Az információkat és a választott fizetési módot vásárlóink részére legbiztonságosabbnak ítéltek szerint és módon állítottuk be.

Miért nem azonnal, a rendelés véglegesítése után kerül sor a bankkártyás fizetésre? Miért kell várnom a fizetési linkre!

Talán már önnel is előfordult, hogy valamit megrendelt valahol és nem kapta meg, vagy nem azt kapta, vagy nem volt amit rendelt, de már kifizette. Netán utólag jutott eszébe, hogy valami kimaradt, vagy mégsem azt rendelte, amit szeretett volna. Számtalan kis hiba csúszhat a rendelés folyamatába, ami egy már kifizetett rendelés esetén elég sok plusz adminisztráció és ennek megfelelően plusz költség is a kereskedő részére. Mi igyekszünk a legalacsonyabban tartani a hibák és többlet adminisztrációk szükségességét és arányát, emellett a legmagasabb szinten tartani ügyfeleink elégedettségét. Eddig ez meg is valósult és szeretnék, ha a kártyás fizetés bevezetésével együtt továbbra is így lenne. Ezért választottunk profi fizetési rendszert, mint a SimplePay, és ezért kérjük, hogy akkor fizessen csak, amikor már 100%-ig biztos lehet benne, hogy a rendelés teljesítésének korlátja csupán a fizetés. Rengeteg olyan tételt forgalmazunk, ahol a beszállítóknál vagy gyártóknál problémák vannak a szállítással az utóbbi években és mi nem tehetünk róla. Ahhoz, hogy továbbra is ilyen széles szortimentet kínálhassunk és igazi ügyféligényeket szolgálhassunk ki, ezért nem vállalhatjuk, hogy olyan befizetések szülessenek, ahol a teljesíthetőségnek a fizetés után felmerülő egyéb korlátja keletkezhet és emiatt az ügyfeleink elégedetlenül nyilatkozzanak rólunk vagy alkossanak negatív véleményt. Inkább legyen kevesebb tranzakciónk, de ügyfeleink legyenek maximálisan elégedettek, ahogy eddig is.

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával

2023.02.28.

onlinePénztárca fizetés integráció

Nagy örömmel tudatjuk Kedves Ügyfeleinkkel, hogy várhatóan 2023.02.20-tól elindul onlinePénztárcás kuponfizetés lehetősége az Imbusz.hu Prémium Szerszám Webáruházban is!

Ha már van onlinePénztárcád, akkor a megadott naptól kezdve Te is kedvezményesen vásárolhatsz webshopunkban, mert 10000Ft-onként 500Ft-ot beválthatsz onlinePénztárcádból! Nézd meg, hogy van e már legalább Bruttó 10000.-Ft értékben termék a kosaradban és, ha igen, váltsd be onlinepénztárcás kuponjaidat a pénztár oldal "Fizetési mód" választása lépésnél egyszerűen onlinePénztárcás emailcímed megadásával. Ha nincs még legalább 10000.-Ft értékű termék a kosaradban, akkor nézd meg Akciós választékunkat vagy termék katagóriáinkat és válogass több száz prémium termékünkből csak minőségi gyártóktól. Biztos találsz még különlegességet vagy gyorsan fogyó dolgokat, ami nem hiányozhat a szerszámosládádból. Minél magasabb értékben vásárolsz, annál több onlinePénztárca kupont felhasználhatsz, de maximum 20db kupont egy vásárlás alkalmával!

Nincs még onlinePénztárcád? Sebaj! Regisztrálj és máris élhetsz a kedvezmény lehetőségével és azonnal törzsvásárlóvá válhatsz :). Jól hangzik ugye? A regisztráció ingyenes minden vásárlónak! További előnyökért nézd meg az alábbi videót és utána látogass el az onlinePénztárca.hu oldalra, de ne felejts el visszatérni hozzánk az imbusz.hu-ra, hogy beválthasd kedvezményeidet!

2023.02.18.


Változás a számlázások rendjében 2021.02.01-től

Nyomtatott számla helyett elektronikusan megküldött számlázás

2021.02.01-től megszűnik a nyomtatott papír alapú számlák küldése/átadása! Ettől a naptól kezdődően megredelésükről vásárlási számlájukat kizárólag e-mailben küldjük meg. Amennyiben a számlán szereplő tételeket szeretné könyvelésében elszámolni, abban az esetben Önnek kell azt kinyomtatni és könyvelésébe tenni. Az elektronikusan megküldött számlázás előnyei:

Fontos tudnia, hogy a megküldött számla nem E-számla. Nincs rajta elektronikus aláírás és csak kinyomtatva érvényes!

Előreutalást érintő változás

Szintén mindenki számára egyszerűbb és gyorsabb folyamatok érdekében 2021.02.01-től nem díjbekérőt (Por Forma) készítünk hanem számlát küldünk. Amennyiben a megrendelt tételek raktárkészletünkön elérhetők és az előre utalást választotta redeléséhez, akkor e-mailben előreutalásos végszámlát megküldjük, melyet hasonlóan a díjbekérőhöz a megadott fizetési határidőn belül kérünk elutalni. Mivel pénzforgalmi elszámolású a kiállított számla, így Ön is csak akkor tudja elszámolni (Áfát visszaigényelni is), ha már kifizette, azaz átutalta a végösszeget a számlán megadott bankszámlaszámunkra. Vállalkozások/cégek esetében továbbra is kérjük, hogy pontosan adják meg rendeléskor adószámukat. Kérjük továbbá, hogy átutaláskor csak a számla számlaszámát (jobb felső sarokban lévő szám) írja az utalás közlemény rovatába a következő formátumban:

2021/00000 (évszám, perjel, 5db szám nullákkal együtt egybeírva).

Ebben az esetben gyorsabb a rendelés feldolgozása és könyvelése, mert elektronikusan tudjuk feldolgozni. A számla pénzügyi teljesítése után rendelését ígyekszünk a legrövidebb időn belül átadni a szállítónak vagy biztosítani az átvétel lehetőségét a redelésben választott szállításnak megfelelően.

Miért jobb, hogy azonnal számlát és nem díjbekrőt készítünk?:

A változásokkal összefüggésben változtak Felhasználási feltételeink (ÁSZF) is.

A fent említett változásokkal kapcsolatban kérdéseikkel, észrevételeikkel továbbra is megkereshetnek minket a kapcsolaton keresztül.

Köszönjük együttműködésüket. :)

imbusz.hu csapat

2021.01.27.


SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.