Prémium szerszám webáruház - imbusz.hu

Bemutatjuk az Imbusz.hu prémium szerszám webáruházat és filozófiáját

Minőség, megbízhatóság, szakértelem, teljesítmény már 10 ÉVE!

Köszönjük, hogy Ön is az IMBUSZ.HU-t választotta!

Az imbusz.hu szerszám webáruházat 2013-ban azoknak a minőségi szerszámot kedvelőknek hoztuk létre, akik nem tűrik a kompromisszumokat és mindenből a legjobbat, vagy közel a legjobbat keresik megfizethető áron. Több mint 10 éves működésünk alatt egyre többen és többen vannak, akik minket választanak ezért és köszönjük nekik a bizalmat. Termékeink között elsőként a Bondhus márka forgalmazását kezdtük meg és mára a Felo, Loc-Line Noga és Mondelin gyártók termékeivel bővítettük. Igyekszünk gyártónként széles választékot felvonultatni és valós igényeket kiszolgálni, lehetőleg rövid határidővel. Bár az elmúlt év(ek) folyamatos kihívások elé állította beszerzéseinket, mi mégis magas szinten tudtuk tartani szolgáltatásainkat és csak minimálisan változott egyes termékek esetében a beszerzés lehetősége. Saját raktárkészletünk folyamatosan növekszik, ezért kiszolgálásunk gyors és továbbra is kiemelkedően alacsony azon esetek aránya, amikor nem tudunk megoldást találni ügyfeleink igényének kiszolgálására. Nézze meg ön is milyen véleményekkel vannak rólunk az ügyfeleink a Google szolgáltatásán keresztül:

Reméljük Ön is elégedett lesz az általunk fogalmazott szerszámok és termékek minőségével, hiszen a gyártóink igen komoly garanciát vállalnak termékeikre, ami Önnek is garanciát jelent arra az esetre, ha nem csak hobbiból vásárol szerszámokat, hanem dolgozik is vele, hiszen csak az engedheti meg magának a gyenge minőségű szerszámok használatát akinek:

9 érv, hogy miért válasszon minket?

Bízunk benne, hogy ön sem fog csalódni termékeinkben és kiszolgálásunkban. Ha nem biztos benne, hogy jó minőséget kínálunk, ismerkedjen meg a gyártóinkkal és a termékekkel és csak utána kezdjen vásárolni! Ha kérdése lenne lépjen velünk kapcsolatba most!

Köszönjük, ha nálunk vásárol és még inkább, ha másnak is ajánlja szerszám webáruházunkat és termékeinket.

üdvözlettel:

Kolluder Krisztián
imbusz.hu szerszám webáruház tulajdonosa

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.