Tisztelt Ügyfeleink! 2024.05.21-05.23-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Fizetési módok és feltételek

Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!

Fizetési módok és feltételei az IMBUSZ.HU webáruház használata során

Szerszám webáruházunkban az alábbi fizetési módokkal egyenlítheti ki a megrendelt termékek ellenértékét:

Utánvétel (készpénzzel vagy bankkártyával)

Az utánvételes vásárlás azt jelenti, hogy a megrendelt terméket kiszállításkor a szállítónak/futárszolgálatnak, Postán maradó vagy PostaPont átvételkor az átvétel helyszínen rendezi, az alábbi módokon:

Utánvételes rendelés esetén a maximális fizethető végösszeg: 100.000.-Ft. Az utánvételes fizetés esetén 450.-Ft+áfa kezelési költséget számolunk fel, mivel a futárszolgálat is többletköltséget számol a pénzkezelésért. A többletköltség elkerülésére és magasabb rendelési végösszeg esetén banki átutalás lehetséges.

A bankkártyás fizetés futárnál biztonságos és webáruházunk soha nem kéri öntől, hogy adja meg bankkártyája adatait!

Készpénzfizetés (átvételi ponton)

Jellemzően személyes átvételkor, de egyéb esetekben is felmerülhet, hogy készpénzzel kívánja kiegyenlíteni rendelését. Amennyiben a fizetési mód aktív, van lehetősége az átvételi ponton rendelésének ellenértékét előre kiegyenlíteni. Jelenleg bármelyik szállítási módot is választja vásárlásakor a készpénzfizetés bármely verzióban lehetséges, csak nem annyira kényelmes, ha nem személyes átvételt jelölt szállításra. Kérjük amennyiben módja és lehetősége van a visszaigazolás során megadott végösszeget készítse magához, hogy gyorsítani lehessen a termék átadását.

Készpénzfizetéses rendelés esetén a maximális fizethető végösszeg: 500.000.-Ft. Magasabb rendelési végösszeg esetén banki átutalás lehetséges.

Banki átutalás

A banki átutalás az egyik legkorszerűbb fizetési mód és az azonnali utalási rendszernek köszönhetően rendkívül gyors. Átutalás esetén az emailben megküldött előreutalásos végszámlában minden az alább szükséges adatot megtalál az eredményes és pontos adminisztrációhoz:

Azok számára akik külföldi számláról vagy pl: Revolut számláról utalnának szüksége lehet további adatokra. Ezek szintén megtalálhatók a számlán mint adat:

Banki átutalás választásakor a vásárolt termékek ellenértékét minden esetben előreutalással szükséges kiegyenlíteni, de csak akkor, ha az automatikus rendelés visszaigazolás e-mail után erről külön e-mail értesítést kap, melyben csatolmányként (.pdf) az előreutalásos vásárlási számla is szerepel. Kérjük ellenőrizze a számlán szereplő adatokat, rendelésének tételeit és a végösszeget és csak azután utalja el a számla végösszegét lehetőleg a fizetési határidőn belül. Ha megkapta e-mailben a számlát, akkor biztos lehet benne, hogy teljesíteni is tudjuk tartalmát, tehát a szállítás vagy átvétel feltétele már csak a fizetés. Fizetést követően a csomagot átadjuk a szállítónak vagy biztosítjuk az átvétel lehetőségét időpontegyeztetés alapján.

SimplePay fizetési megoldások simplepay

A simplepay fizetési megoldásainak köszönhetően elképesztően kiszélesedett és leegyszerűsödött fizetési megoldások állnak rendelkezésre vásárlóink részére. A SimplePay használata egyszerű, biztonságos és nagyon gyors. A tévedések és a minél alacsonyabb hibás befizetés érdekében PayByLink, azaz linkes fizetési rendszerben tud nálunk fizetni a következők szerint. A megrendelés beküldése után ellenőrizzük rendelését és, ha minden tétele teljesíthető, akkor számlázó rendszerünkből egy rendelés visszaigazoló e-mailben .pdf csatolmányban megküldjük hivatalos megrendelés visszaigazolását és a simplepay fizetési oldalára mutató linket. A fizetési link megérkezésétől számítva 5 naptári nap áll rendelkezésére, hogy kifizesse a végösszeget. Bármilyen módosítási/változtatási vagy 5 napon túli fizetési igényét kérjük a megküldött levélre válaszolva jelezzen. A Simplepay linkes fizetési rendszeren keresztül az alábbi módon egyenlítheti ki rendelését előre fizetéssel:

Hibás vagy sikertelen fizetésről a Simplepay jelzést küld! A fizetési link lejáratig (5 nap) használható. Ha már fizetett a linkre kattintva a rendszer jelzi, hogy fizetése sikeres.

FONTOS! Webáruházunk soha semmilyen formában nem kéri öntől kártyaadatait vagy pin kódját! A fizetéskor biztonságos oldalon keresztül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett simplepay fizetési rendszeren adja meg kártyaadatait, amit a SimplePay részünkre azonosítható módon nem továbbít. Kizárólag https://securepay.simplepay.hu/ kezdetű fizetési linkre kattintson. (Ez a link csak példa!) Webáruházunkban részletes simplepay ismertetőt is talál vagy látogasson el a https://simplepay.hu/ oldalra és tájékozódjon további lehetőségeiről. Ha úgy érzi kártyájának használatával visszaélés történt, feltétlenül vegye fel velünk a kapcsolatot.

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával

Korábbi még nem teljesített rendelés szerinti fizetési mód

Amennyiben önnek függő, még nem teljesített és még szállításra sem továbbított rendelése van folyamatban, akkor a korábban megadottak szerinti fizetési módot (pl: utánvét esetén utánvét lesz ez is) fogjuk figyelembe venni és lehetőség szerint aszerint kezeljük friss rendelését egybe vonva a korábbival vagy korábbiakkal. Ha korábbi rendelésében megadottól eltérő módon kívánja fizetni új rendelését, azt a megjegyzés rovatban tudja közölni.

FONTOS! Ha bármelyik fizetési módot is választja és ezzel szemben Őn úgy dönt, hogy a befizetését közvetlenül bankfiókban teszi meg - ami nem szerepel a választások között - úgy befizetésenként egységesen bruttó 500Ft kezelési költséggel megemeljük a vásárlás vételárát.

Ez mit jelent?

Pl.: Ha ön 2 részletben fizeti ki a vásárlás összegét akkor 1000Ft-al többet kell összességében befizessen a számlánkra. VAGY Ha ön előre nem értelmezi helyesen a banki átutalás fogalmát és besétál a bankunkba befizetni az összeget és elfelejti hozzátenni az 500Ft költséget akkor, a pénz megérkezésekor jelezni fogjuk, hogy a befizetése nem fedezi a tényleges vételárat így újra be kell fáradjon a bankba és újra be kell fizessen legalább 1000Ft-ot hiszen 2-szer történik közvetlen számlára befizetés!!!

Javasoljuk válasszák az elérhető fizetési módozat valamelyikét. Ezek minden esetben kényelmesek. Megértésüket köszönjük. 

Téves kifizetés és túlfizetés esetén választható opciók

A megrendelő hibájából tévesen duplán, többszörösen vagy bármilyen mértékű túlfizetés esetén a túlfizetés összegét a következő a megrendelő által választott módok valamelyikén írjuk jóvá:

Frissítve 2023.02.28.

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

A személyzet szabadságon,

de a webáruház továbbra is nyitva!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2024.05.21-től 2024.05.23-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetel. A rendelések első feldolgozási napja 2024.05.24 péntek.

Köszönjük türelmüket.

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!