Fizetési módok és feltételek
Kérdése van? +36-20-352-8484 / írjon nekünk!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google+ onAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Fizetési módok és feltételek

Fizetési módok és feltételei az IMBUSZ.HU webáruház használata során

Szerszám webáruházunkban az alábbi fizetési módokkal egyenlítheti ki a megrendelt termékek ellenértékét:

Utánvételes vásárlás

Az utánvételes vásárlás azt jelenti, hogy a megrendelt terméket kiszállításkor a szállítónak, postán maradó vagy postai átvételkor illetve személyes átvétel esetén a helyszínen rendezi, az alábbi módokon:

Készpénzfizetés

A készpénzfizetés valójában az utánvétel egyik formája. Ha készpénzzel kívánja rendezni rendelésést, akkor, ha a rendszer engedi válassza a készpénzfizetéses fizetési módot. Jelenleg bármelyik szállítási módot is választja vásárlásakor a készpénzfizetés bármely verzióban lehetséges, csak nem annyira kényelmes, ha nem személyes átvételt jelölt szállításra. Kérjük amennyiben módja és lehetősége van a visszaigazolás során megadott végösszeget készítse magához, hogy gyorsítani lehessen a termék átadását.

Banki átutalás

A banki átutalás az egyik legkorszerűbb fizetési mód és rendkívül gyors. Átutalás esetén az alábbi adatok szükségesek az eredményes és pontos adminisztrációhoz:

Banki átutalás választásakor a vásárolt termékek ellenértékét minden esetben előre utalással kell kiegyenlíteni, de csak akkor, ha az automatikus e-mail után erre külön e-mail értesítést vagy telefonhívást kap, melyben jelezzük, hogy minden tétel, amit rendelt elérhető és a végösszeg helyes, tehát a szállítás vagy átvétel feltétele már csak a fizetés. A szállítás vagy az árú átvétele ezek után lehetséges.

Bankkártyás fizetés

Új lehetőség a fizetési módok között mely a legegyszerűbb és külön költséggel sem jár már, csak ha az Ön bankja a normál vásárlásokért is számít fel díjat! A megrendelés leadásakor a "Bankkártyás fizetés átvételkor" funkciót kell választani. Bakkártyával fizethet, ha a választott szállítási mód a "Házhoz szállítást kérek" vagy a 4 féle "PostaPont átvétel" valamelyike. Egyéb esetekben másik fizetési módok lehetségesek. A bankártyájára mindössze átvételkor lesz szükség, így a kártyájának az adatai teljes biztonságban maradnak!

Korábbi még nem teljesített rendelés szerinti fizetési mód

Amennyiben önnek függő, még nem teljesített és még szállításra sem továbbított rendelése van folyamatban, akkor a korábban megadottak szerinti fizetési módot (pl: utánvét esetén utánvét lesz ez is) fogjuk figyelembe venni és lehetőség szerint aszerint kezeljük friss rendelését egybe vonva a korábbival vagy korábbiakkal. Ha korábbi rendelésében megadottól eltérő módon kívánja fizetni új rendelését, azt a megjegyzés rovatban tudja közölni.

FONTOS! Ha bármelyik fizetési módot is választja és ezzel szemben Őn úgy dönt, hogy a befizetését közvetlenül bankfiókban teszi meg - ami nem szerepel a választások között - úgy befizetésenként egységesen bruttó 500Ft kezelési költséggel megemeljük a vásárlás vételárát.

Ez mit jelent?

Pl.: Ha ön 2 részletben fizeti ki a vásárlás összegét akkor 1000Ft-al többet kell összességében befizessen a számlánkra. VAGY Ha ön előre nem értelmezi helyesen a banki átutalás fogalmát és besétál a bankunkba befizetni az összeget és elfelejti hozzátenni az 500Ft költséget akkor, a pénz megérkezésekor jelezni fogjuk, hogy a befizetése nem fedezi a tényleges vételárat így újra be kell fáradjon a bankba és újra be kell fizessen legalább 1000Ft-ot hiszen 2-szer történik közvetlen számlára befizetés!!!

Javasoljuk válasszák az elérhető fizetési módozat valamelyikét. Ezek minden esetben kényelmesek. Megértésüket köszönjük. 

Téves kifizetés és túlfizetés esetén választható opciók

A megrendelő hibájából tévesen duplán, többszörösen vagy bármilyen mértékű túlfizetés esetén a túlfizetés összegét a következő a megrendelő által választott módok valamelyikén írjuk jóvá:


Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2019 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.