Szállítási információk
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Szállítási információk

Általános szállítási információk

Szerszám webáruházunk igyekszik a legmagasabb igényeket kielégíteni és a leggyorsabban vásárlóit kiszolgálni. Amennyiben az igényelt termékek vannak raktárkészleten, akkor a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül igyekszünk vásárlóink rendelkezésére bocsátani.

A kiválasztott termékek szállítása az alábbi módozatokkal választható. Amennyiben a vásárláskor valamelyik módozat nincs feltüntetve abban az esetben valamilyen feltétel nem teljesül, hogy a kedvezőbb feltételt igénybe lehessen venni:

Részletes feltételek a szállítási módozatokról

Szállítás posta vagy futárszolgálattal

Budapesten és közeli vonzáskörzetében a kapacitásunk erejéig a megrendelt termékeket saját futárral, azon felül Magyarország határán belül csomagküldő futárszolgálattal vagy postán kézbesítjük a megadott szállítási címre. Ezt egységesen 1550Ft+ÁFA összegben állapítottuk meg. Amennyiben nem ad meg helyes kézbesítési címet és/vagy telefonszámot és e-mailre sem reagál a szállítást megtagadjuk és rendelését visszautasítjuk. Kérjük mindig pontosan töltse ki az adatokat!

PostaPont átvétel

Ha nem szeretné, hogy Önnek kelljen várakoznia a futárra, hanem inkább átvenné valamely PostaPonton rendelését, akkor válassza valamely postapontot rendelésekor. Postán maradó küldemények, a MOL és Coop PostaPontra valamint MPL csomagautomatába kézbesítés egységesen 1.350.-Ft+ÁFA díjon, tehát mind a 4 féle PostaPont típusra kedvezőbben szállítunk, mint a házhoz szállítás. Hogy segítsük döntését azt is megmondjuk melyik Postapontnak milyen előnye van, de ha csak arra kíváncsi, hogy hol talál postapontot megnézheti térképen is.

PostaPonti átvételek további nagy előnye, hogy szinte mindenhol fizethet bankkártyával, de előre utalással és a csomagautomata kivételével utánvét esetén készpénzfizetéssel is kiegyenlítheti a vételárat.

Kedvezményes díjú házhoz szállítás vagy postán maradó küldemény ajánlott postai levélként

Amennyiben a megrendelt áru összege 50.000.-Ft nettó érték alatt van és csomagolás után a súlya nem éri el a 500g-ot valamint hagyományos vagy buborék (légpárnás) borítékban feladható és a csomagolás mérete nem haladja meg a 24x324x229mm-t, Magyarországon belülre lehetősége van kedvezményes díjú szállítást igényelni. Ennek díja egységesen 945Ft+ÁFA. Ebben az esetben csak előre utalást tudunk elfogadni, hiába választ másik fizetési módot a fizetési módnál (a bankpénztári befizetés NEM megfelelő ebben az esetben sem) és a számla végösszegének kiegyenlítése után fogjuk a megrendelt termékeket postára adni!

* A levelek feladása hetente két alkalommal történik, általában kedd és csütörtöki napon, de fenntartjuk a jogot ettől eltérő napokon történő feladásra is. Ha gyorsabb vagy sürgős kézbesítést szeretne, akkor lehetőleg kérje futárral csomagját. Ezt a kézbesítési módot költségmegtakarítást igénylő ügyfeleink részére tartjuk fent.

FONTOS! Ha nem biztos benne, hogy a választott termékek súlya 500 gramm össztömeg alatt van és a mérete megfelel az előírásnak csomagolással együtt, akkor is nyogodtan adja le a rendelését ilyen formában, hiszen átutalni csak a rendelés visszaigazolása és a termékek raktárunkba érkezése után kell és, ha valamilyen oknál fogva a rendelését ebben a szállítási módban nem tudjuk teljesíteni, akkor mindenképpen telefonon vagy e-mailben fogjuk keresni, hogy milyen megoldást választ a szállításra vagy esetleg következmények nélkül elállna a vásárlástól. Utánvétel ennél a módnál NEM lehetséges!

Személyes átvétel

Hétköznap és munkanapokon jellemzően hétfőtől-péntekig 8:30 - 17:00 óra között lehetőség van előre egyeztetett időpontban átvenni a megrendelt termékeket. Amennyiben megrendelését "személyes átvétel" megjelölésével adja le, akkor, (ha már minden megrendelt termék elérhető és átvehető) telefonon és/vagy e-mail-ben jelzést küldünk, hogy rendelését átveheti, hol veheti át és hogyan egyeztethet időpontot.

Alapértelmezett átvételi cím: 1151 Budapest, Csomád utca 55. Megnézem térképen >>

Időpont egyeztetés: +36 20 352 8484 vagy s z e r s z a m [kukac] i m b u s z [pont] h u e-mail címen, valamint kapcsolat menüponton keresztül az űrlapon. 

Tipp a tömegközlekedést használóknak: A Nyugati pályaudvarról Veresegyház-Vác irányba induló vonat budapest bérlettel használható és jelenleg minden egész órakor indul. Ezzel oda-vissza 1 óra alatt meg lehet járni a Nyugat PU.- Rákospalota kertváros- Nyugati PU útvonalat. 

FONTOS! Minden esetben egyeztessen időpontot, mert a megadott időpontok között is elképzelhető, hogy nem tartózkodunk a telephelyen. Az eredeti számlát az átvételkor kapja meg. A vásárlás ellenértékét a helyszínen készpénzben vagy előre utalással rendezheti.

Ingyenes szállítás posta vagy futárszolgálattal

Amennyiben a vásárlás mértéke elér minimum nettó 50.000Ft-ot Önnek lehetősége van az ingyenes szállítási módot választania Magyarország területén belülre. Ezt a rendkívül kedvezményes módot csak akkor jelenítjük meg a szállítási módok között, ha az összeg eléri a limitet.

 

Folyamatban lévő még nem teljesített rendeléssel együtt történő szállítási mód!

Amennyiben folyamatban lévő rendeléséhez kíván hozzárendelni további termékeket és szeretné, ha lehetőség szerint további költségek nem merülnének fel a szállítást illetően, akkor válassza ezt a szállítási módot. Ha a korábban leadott rendelése, vagy rendelései még nem kerültek továbbításra a korábban megadott szállítási mód szerint, akkor a rendeléseket összevonva kezeljük és lehetőség szerint egyben szállítjuk. Így többletköltségektől mentesen juthat hozzá az új rendeléséhez vagy rendeléseihez. Sőt, még arra is figyelünk, hogy, ha a rendelések összege eléri a legkedvezőbb szállítási mód szerinti limitet, akkor a végösszeget aszerint kérjük megfizetni. Viszont, ha súly vagy méretkorlát szerint a csomag a korábban megadott szállítási mód szerint nem teljesíthető, akkor közösen egyeztetettek szerint a szállítás költsége és módja módosításra kerül. Természetesen felmerülhet olyan szituáció, hogy korábbi rendelése már szállítás alatt van és erről még nem kapott értesítőt semmilyen formában. Ebben az esetben már nem tudjuk összevonni a rendeléseket és sajnos nem tudjuk vállalni, hogy a később leadott rendelését vagy rendeléseit ingyenesen szállítsuk le. Ilyenkor is közösen egyeztetettek szerint módosításra kerül a szállítás módja és összege.

Amennyiben Ön a választható szállítási módoktól eltérőt kiván választani, úgy abban az esetben a költségeket utólag fogjuk közölni és fenntartjuk a jogot, hogy a szállítást megtagadjuk valamint az Önök hibájából a szállítási időkre és a kézbesítés minőségére garaciát és felelősséget nem vállalunk.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

 

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik jellemzően 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik a szállítási címen, célszerű szállítási címként (amennyiben van rá lehetősége) pl. munkahelyi címet megadni, de még szerencsésebb, ha PostaPontra kéri csomagjának kézbesítését. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét és a visszaszállítás költségét is a megrendelőre terheljük! A Posta és MPL csomagszállítás esetén a sikertelen kézbesítésről a szállító értesítést hagy és 10 napon belül a megjelölt postán a csomagját átveheti.

FONTOS! Minden szállítási módnak lehetnek a rendelés leadása után jelentkező olyan korlátai, melyek miatt az a szállítási mód nem kivitelezhető, vagy esetleg csak a szállítás költsége fog változni. Ezért fenntartjuk a jogot, hogy a választott szállítási módot Önnel egyeztetve módosítsuk úgy, hogy az a szállító partner, a webáruház és Ön mint vásárló részére is elfogadható legyen. Ilyen eset lehet pl. de nem kizárólagosan: a túl magas utánvételi összeg, túl nagy kiterjedésű csomag, hiányos vagy nem megfelelően megadott címadatok. Ha nem találunk mindenki számára elfogadható megoldást, akkor természetesen joga van a vásárlástól elállni.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

Megértésüket köszönjük! 

Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2019 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.