Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206

d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206
d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206 d=82mm vákuumcső adapter PVC csövekhez 2,5" rendszerhez - Loc-Line - 81206
Kategóriák: Loc-Line®Vákuum rendszer - 2,5" Flexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 81206
Rövid leírás: Méretek: átmérő belső d= 82mm, külső D=88mm, Hossz L=45mm, Cikkszám: 81206, Anyaga: PVC, Gyártó: Loc-Line
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 2,527Ft
Nettó ár: 1,990Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ø82 mm belső csatlakozási átmérőjű 45 mm hosszú kör alakú PVC vákuumcső / elszívó cső adapter flexibilisen állítható vákuumcső rendszerhez - Loc-Line - 81206

A Loc-Line vákumcső rendszer csövének csatlakoztatása más szabványos légtechnikai és elszívó csövekhez az adapterek valamelyikével lehetséges. A 82 mm-es PVC csőadapter elsősorban PVC elszívócsövekhez csatlakoztathatóságot segíti. Ragasztásos eljárással a fix kiépítésű PVC csőhálozat végéhez rögzíthetjük az adaptert és ebbe pattintható bele a flexibilis beállíthatóságot biztosító Loc-Line vákumcsöve. (Videó elérése a Loc-Line vákuumcső rendszerről)

Az elszívás (lefúvás) szabályozhatósága végett közvetlen az adapterbe is, de a Loc-Line vákumcső szakaszának tetszőleges pontjára (a fej és adapter közé) beépíthetünk elzáró/szabályozó szelepet is. Extrém rövid fix kiépítés esetén az adapterbe közvetlenül is bele csatlakoztatható a kör, a négyszögletes vagy a kúpos-ovális vákuumfej is.

Az adapterbe a 80-82mm külső átmérőjű PVC csövet csatlakoztathatjuk, de ha a kiépítés úgy szerencsésebb, hogy az adapter külső palástját használná, akkor a 88 mm-es külső átmérővel akár a 90 mm-es PVC csövek tokos oldalába is betolható, vagy felduzzasztva megfelelő méretre a csövet az adapter külső palástjára is húzható/ragasztható. A PVC cső adapter gyártói ajánlás szerint a 3" (inch/col) belső átmérőjű vékony falú PVC (polivinil-klorid) csövekhez készül. Acélcsöves kiépítésnél ajánlott a 75/76-mm-es acélcsövekhez készített adaptert használni. Ha viszont kisebb pl. 63mm-es elszívó csőrendszerhez csatlakozna, akkor használja az ipari porszívó csatlakozót vagy a szerelőfüles ipari porszívócső csatlakozót.

További elterjedt szerszámnevek: PVC adapter vákuum rendszerhez, PVC cső adapter elszívó rendszerhez, 80-as PVC elszívócső csatlakozó Loc-Line rendszerhez, kör PVC vákuumcső adapter, PVC elszívó csatlakozó vákuumcsőhöz, 82mm-es PVC csatlakozó elszívócsőhöz, PVC adapter vákuumos elszíváshoz, Loc-Line PVC adapter elszívócsőhöz, flexibilis merev páraelszívó csőadapter PVC, műanyag kerek elszívóadapter, PVC ipari elszívőcső adapter, mérges gáz elszívócső adapter, elszívócső adapter mérgező gázokhoz, Loc-Line 3″ Thin Wall PVC DWV (Drain-Waste-Vent) Sch. 30 Adapter.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 82x45mm (külső 88x45),
  • Forma: adapter,
  • Csőkeresztmetszet: d=82 mm, D=Ø88 mm,
  • Anyaga: polivinil-klorid (PVC),
  • Csőhossz: 45mm,
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 81206

Tipp: A linkre kattintva megtekintheti a Loc-Line vákuumcső rendszert bemutató rövid videót: https://youtu.be/JKHCE0uYZfQ?t=35

Loc-Line termékekről tájékozódhat még a locline.hu weboldalon is, ahol árlistát, videókat és letölthető dokumentumokat is talál a termékhez kapcsolódóan.

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Méretek
Méret d=82mm, külső átmérő D=88mm
Hosszúsága 45 mm
Szerszám anyaga
Anyaga PVC
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel és áremelkedéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKed7

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.07.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!