Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210

D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210
D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210 D=58mm ipari porszívó csatlakozó - Loc-Line - 81210
Kategóriák: Loc-Line®Vákuum rendszer - 2,5" Flexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 81210
Rövid leírás: Méretek: csatlakozási átmérő külső D=58mm, belső d=53mm, legnagyobb külső átm. D=79mm, Hossz L=48mm, Cikkszám: 81210, Anyaga: acetal-copolimer, Gyártó: Loc-Line
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 2,369Ft
Nettó ár: 1,865Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ø58 mm átmérőjű kúpos külső csatlakozású kör alakú 48 mm hosszú közvetlenül ipari porszívóhoz csatlakoztatható adapter flexibilisen állítható vákuumcső/elszívócső rendszerhez - Loc-Line - 81210

Egyszerű alap por és forgácsanyag elszívó rendszer kiépítésének egyik legjobb módja, ha ipari porszívóját csatlakoztatja a Loc-Line vákuum rendszeréhez. A Loc-Line vákuumcső rendszer csövének csatlakoztatása ipari porszívókhoz 2 féle módon lehetséges. Az egyik a porszívócső csatlakoztatásával a másik az itt említett közvetlen csatlakoztatás az ipari porszívóhoz. (Videó elérése a Loc-Line vákuumcső rendszerről)

Az ipari porszívó adaptert közvetlenül az ipari porszívó oldalán elhelyezett porszívócső csatlakozó nyílásába helyezhetjük bele. Az adapter kúposan tömít és elmozdulás/elfordulás ellen is így biztosít. Az adapterbe csatlakoztathat egy vagy több vákuumcső szakaszt és a megfelelő kiegészítők (zárószelep, kör, kúpos-ovális és négyszögletes fej) segítségével költséghatékony mobil elszívó rendszert nyerhet. Ezt a könnyen szállítható és szinte bárhova telepíthető elszívó rendszert használhatja por és forgácsanyagok elszívásához, de ha olyan porszívóra csatlakozik mely nedves üzemben is használható, akkor párát vagy vizes-nedves dolgokat is elszippanthat a munkaterület közeléből. Az adapteren keresztül csatlakoztatott csöveket tetszőlegesen beállíthatja és további kézi erőt vagy pozícionálást nem igényel, helyzetét megtartva segít tisztán tartani a területet. Remekül használható pl.: építkezéseken kész festő munkák utáni furások alkalmával a fal tisztaságának megóvása céljából vagy mobil vágó/daraboló gépek mellé helyezve forgácsanyagok elszívásához. Természetesen más felhasználási mód is lehetséges.

Az 58 mm-es külső csatlakozású adapterhez nem csak a külső oldalról (ahogy a gyártó ajánlja), hanem belső oldalról is csatlakoztathat elszívást, ha önnek az megfelelőbb. A belső közepes átmérő 53 mm.

Az adapter külső palástja 58 mm-es melyre közvetlenül is rögzíthet ilyen belső átmérőjű gégecsövet, egyéb gumicsövet bilinccsel vagy fix kiépítésű acél, KPE vagy PVC csőrendszert is. Így ez is egy sokoldalú és széles körben használható adapter típus. Amennyiben nagyobb átmérőjű elszívó rendszerhez kell csatlakozzon, választhatja a PVC csövekhez ajánlott adaptert vagy az acélcsövekhez csatlakoztatható adaptert is, amiből ráadásul antisztatikus kivitelű is rendelkezésre áll. Ha viszont olyan fix telepítésű, de könnyen oldható rendszerben gondolkodik, ahol szintén ipari porszívó csatlakoztatási lehetőséget keres, akkor az ideális megoldás az ipari porszívócsőhöz csatlakoztatható adapter.

További elterjedt szerszámnevek: porszívó adapter vákuum rendszerhez, ipari porszívó adapter elszívó rendszerhez, 58 mm-es elszívócső csatlakozó Loc-Line rendszerhez, 53 mm-es elszívócső csatlakozó adapter, ipari porszívó elszívó csatlakozó vákuumcsőhöz, porszívó csatlakozó elszívócsőhöz, porszívó adapter vákuumos elszíváshoz, Loc-Line porszívó adapter elszívócsőhöz, flexibilis merev páraelszívó csőadapter ipari porszívóhoz, műanyag kerek elszívóadapter porszívóhoz, ipari elszívőcső adapter porszívóhoz, mérges gáz elszívócső adapter, elszívócső adapter mérgező gázokhoz, Loc-Line Shop Vacuum Canister Adapter.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 58/53x48 mm,
  • Forma: adapter,
  • Csőkeresztmetszet: belső: d=53mm, külső D=58 mm, Dmax=Ø79 mm,
  • Anyaga: acetal copolimer,
  • Csőhossz: 48mm (33+15mm), 
  • Olvadáspont: 165 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 81210

Felhasználási terület: A csatlakozó adapter segítségével elszívó rendszert építhet ki például körfűrészek, szalagfűrészek, rezgővágó gépek és egyéb forgácsoló, fa, fém és műanyag megmunkáló gépek környezetében, de remekül használható építési por és törmelékek elszívására is.

Tipp: A linkre kattintva megtekintheti a Loc-Line vákuumcső rendszert bemutató rövid videót: https://youtu.be/JKHCE0uYZfQ?t=35

Loc-Line termékekről tájékozódhat még a locline.hu weboldalon is, ahol árlistát, videókat és letölthető dokumentumokat is talál a termékhez kapcsolódóan.

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Méretek
Méret csatlakozási átmérő D=58mm, belső d=53mm, legnagyobb átmérő D=79mm
Hosszúsága 45 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetal-copolimer
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel és áremelkedéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKed7

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.07.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!