Tisztelt Ügyfeleink! 2024.04.02-04.05-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 






Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000

LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000
LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000 LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000
Kategóriák: Speciális szerszámok, célszerszámok, különleges adapterek és átalakítókÉpítőipari szerszámokRoger Mondelin®
Gyártó: Roger Mondelin®
Cikkszám: 513000
Rövid leírás: Próbálja ki a LEVPANO® 1 táblaemelő szerkezetet! Prémium minőségű mindennapos használatra készült 4,5m vízszintes, akár 5,9m magas függőleges falmagasságig mennyezetek, ferde síkok/tetőterek és függőleges falak táblás szereléséhez. Ez nem kérdez, dolgozik
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 369 989Ft 349 990Ft
Nettó ár: 275 583Ft

Lehetséges választások


* Szállítás és átvételi módok:



Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50 000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ha teheti jöjjön el, nézze meg, és próbálja ki mielőtt megrendeli! Ha megnézte, nem lesz kérdés, hogy megéri e az árát?! Itt talál minket!

LEVPANO® I gipszkarton táblaemelő szerkezet 150kg terhelhetőségű szerelőplatformmal 4,5m vízszintes emelőmagassággal 75kg tábla terhelhetőséggel vízszintes, dőlt és függőleges felületek táblás szereléséhez - Mondelin - 513000

A Roger Mondelin épitőipari szerszámokat gyártó vállalatának legnépszerűbb táblaemelő szerkezete mellyel mennyezeti síkszerelést, ferdesíkú pl.: tetőtéri burkolást és függőleges síkokat is könnyedén szerelhet nagy magasságban, további eszközök és segédmunkaerő nélkül is! És hogy pontosan miket is tud még? Lássuk részletesen:

A LEVPANO egy szabadalmaztatott táblaemelő szerkezet család. A Levpano I. nem egy kommersz táblaemelő berendezés. Sokkal inkább egy fáradhatatlan segédmunkás, aki leveszi a terhet a szakemberről, így hatékonyabban és gyorsabban tud haladni akár egyedül is! A Levpano I. alapszerkezete további kiegészítők nélkül képes 4,5m magasságú mennyezetek szerelését biztosítani és akár 75kg-os táblákat könnyedén és biztonságosan felemelni. A leginkább elterjedt 2500mm hosszú táblamérettel függőleges síkban közel 6 m (590cm) magasra emelhet és rögzíthet szűk átjárókban/folyosókon is! Az ajánlott maximális táblaméret 3200mm melyhez a szerkezet hozzáállítható. A LEVPANO I táblaemelő szerkezet összeszerelt állapotban mindössze 73cm szélességű átlagos szerkezetű ajtónyíláson keresztül az egyik helységből a másikba könnyedén átmozgatható.

A Levpano 1 emelőszerkezet 4db kihajtható és reteszelhető/rögzíthető igen masszív lábbal rendelkezik. A reteszeléshez szükséges csapok láncra szereltek, így nem fordulhat elő, hogy elvesznek. A lábak több pozícióban is reteszelhetők attól függően, hogy milyen jellegű a táblás szerelés (függőleges vagy vízszintes, illetve szállítás alatti) A robosztus lábak mindegyikén nagyméretű (125mm-es) gumírozott kerekek vannak, melyből 2db fékezhető is! Kinyitott lábakkal 90x90cm-es tengelytáv nagy stabilitást ad a szerkezetnek nagyméretű táblák használata esetében is. A négylábú kialakításnak és a tervezők ötletességének köszönhetően a lábakra platform/fellépő is felhelyezhető. Ez a 49cm magasságú emelt pozíció lehetőséget biztosít, hogy létrák, bakok és más állványzatok nélkül az emelőszerkezet lábaira szerelt 150kg terhelhetőségű fellépőről kényelmesen, az átlagos testmagasságú szerelők 240-280cm közötti belmagasságú mennyezeteken a táblákat azonnal rögzíteni is tudják. Így nem feltétlenül szükséges további eszköz ebben a magasságtartományban a szereléshez, csavarozáshoz. FIGYELEM! A Platform/fellépő csak vízszintes és dőlt felületek szerelésekor használható!

A csörlős biztonsági emelőrendszer 2 drótsodronnyal szerelt. Az egyik szakadása esetén a másik biztonsággal megtartja a táblát és nem engedi visszazuhanni azt, ezzel megakadályozva a további baleseteket. A csörlőszerkezet az emelőszerkezet irányítására kiképezett vezetőkarba van integrálva. Ez segíti az emelőszerkezet irányítását akár emelés közben is, így megkönnyítve a pontos táblafelhelyezést sík és ferde síkú mennyezetek vagy oldalfali szereléskor is. A csuklós táblatartó rendszer többféle lehetőséget nyújt a kényelmes táblafelhelyezésre. Eltérő táblahosszok és táblaszélességek beállítása is könnyen lehetséges. 3,5m-es (350cm) belmagasságú maximális emelés esetén a tábla emelőre helyezése mindössze 82cm magasságban megtörténhet. Nagy magasságú szerelések (4-4,5m között), hogy továbbra is kényelmes legyen a tábla felhelyezése az emelőszerkezetre érdemes állítva a szerkezetre tenni és szükség szerint akár 90fokban átforgatni. 3,5-4,5m közötti belmagasságú szerelések esetén az alapfelszereltségként beépített teleszkópos toldószár 10 centiméterenként állítható.

A billenthető és forgatható táblatartó karrendszer középső támasztópárja fix szélességű, viszont oldalirányban állítható, így teljes 1200-1250mm szélességű és a legalább 600mm szélességű táblaméretek esetén is használható/beállítható a szerkezet. Az 1300-3200mm közötti táblahossz szintén a teleszkópos beállításnak köszönhetően nagy variációs lehetőséget kínál. A billentés és a tábla forgatása a karokra felhelyezett táblával együtt is lehetséges. Az összesen 8db csúszásbiztos támasztópont a megbízható és biztonságos munkavégzést segíti és védi a lemezek szélét. Különleges támasztókörmök a pontos táblaillesztést segítik, és nem engedik a tábla lecsúszását.

A Levpano I táblaemelő szerkezet 52kg össztömege is mutatja, hogy van benne anyag. Viszont a szállítása, mozgatása könnyedén lehetséges. 3 lényeges elemre bontható és szét és összeszerelése is rendkívül gyors. A táblatartó rendszer a Clip & Go reteszelő rendszernek köszönhetően könnyedén ráhelyezhető és szétválasztható az emelőszerkezettől. Ez biztosítja a Levpano szerkezetek esetében, hogy további kiegészítők is elhelyezhetők az emelőszerkezeten. Így használhatja a gyári párazáró fólia tartóval is, vagy az emelőplatformmal. (Külön rendelhető tartozékok) Az emelő berendezés alján elhelyezett dupla görgő szintén a szerkezet mozgatását/szállítását segíti. A 3. része a fellépő platform mely 2db 830x250x25mm csúszásbiztos felületű rétegelt lemezből áll. A Levpano I emelőszerkezet korrózió védelméről helyenként horganyzott, más helyeken narancssárga és fekete színű epoxi kötésű porszórt festék gondoskodik.

Az emelőszerkezet CE minősített és megfelel az európai uniós 2006/42/CE előírásainak. Minden szerkezet egyesével ellenőrzött a SOCOTEC felhatalmazott szervezete által. A gyártó 2 év jótállást biztosít minden Levpano emelő szerkezetre. A leginkább elhasználódásnak kitett csörlősodronyhoz javítókészlet is rendelkezésre áll.

A balesetek és műszaki hibák elkerülése érdekében tartsa be a használati és kezelési útmutatóban foglaltakat. A szerkezet részegységei folyamatos karbantartást igényelnek, melyekről szintén a használati útmutató részletesen ír. Mindig tartsa be a használati útmutatóban foglalt ajánlásokat és akkor hosszú időre megbízható és biztonságos munkatársa lehet a LEVPANO 1 emelőszerkezet. A termékre 2 év gyártói jótállás érvényes, mely a jótállási füzetben leírtak szerint 5 évre is kiterjeszthető!

További elterjedt szerszámnevek: LEVPANO 1 tábla emelő, LEVPANO I Gipszkarton emelő, LEVPANO 1 osb táblaemelő, LEVPANO I Gipszkarton lift, LEVPANO 1 Gipszkarton tábla emelő, LEVPANO I táblaemelő szerkezet, LEVPANO 1 Plasterboard lift.

A szerszám jellemzői és tulajdonságai:

  • Maximális vízszintes emelési magasság: 4,5m
  • Minimális vízszintes szerelési magasság 1,45m
  • Maximális függőleges emelési magasság: 5,9m (250cm-es táblával)
  • Hossztoldó szár állítása 3,5m feletti szereléshez 10cm-enként
  • Vízszintes és függőleges táblafelhelyezés
  • 25 fokban megdöntött könnyített táblafelhelyezés
  • Gyors táblamérethez igazítás
  • Gyors összeszerelés és szétszerelés
  • Vízszintes, ferde és függőleges síkok is szerelhetők
  • Maximális terhelhetőség táblatartónál: 75kg
  • A fellépő platform maximális terhelhetősége: 150kg
  • Fellépő platform magassága: 49cm
  • Fellépő platform mérete: 2db 830x250x25mm Rétegelt lemez
  • 4db kihajtható több pozícióban reteszelhető láb 125mm-es kerekekkel, melyből 2 fékezhető
  • Használható 60-125cm táblaszélességgel és 130-320cm közötti táblahosszal (függőleges táblaelrendezés esetén ferde síkú szerelésnél akár még hosszabb is)
  • 2 db acélsodronyos emelőcsörlő zuhanásvédelemmel a biztonságos emeléshez
  • 3 egységre megbontható a szállítás megkönnyítése érdekében
  • Összsúly: 52kg
  • Tengelytávolság: 0,9m
  • Extra kiegészítők rendelhetők tárgyemeléshez és fóliázáshoz
  • Európai normáknak megfelelő (CE) minősítés
  • Minden szerkezet egyesével ellenőrzött a SOCOTEC felhatalmazott szervezete által
  • Gyártó: MOB-Mondelin
  • Cikkszám: 513000.

Tipp: A gyártói leírás és felelősségvállalás mellett saját hatáskörben dönthet úgy, hogy nem csak gipszkarton táblát emel, hanem akár plexi, polikarbonát, osb, rétegelt lemez, bádog acél és alu lemeztáblák, vagy egyéb táblásított anyagot is fel tud emelni vízszintes, ferde síkban és függőlegesen is!

Miért válasszam ezt a profi emelőt?:

  • A Levpano I gipszkarton és táblaemelő mindennapos használatra készült.
  • Stabil szerkezet, van benne anyag.
  • 1x kell a jót megvenni és kiszolgál hosszú éveken át.
  • Nem kér fizetést minden hónapban, (minden héten, netán minden nap?) mégis dolgozik.
  • Nem beszél butaságokat és nem magyarázkodik, hogy miért nincs kész a munka.
  • Dolgozik, ha dolgoztatják.
  • Megbízható. Mindig ott lesz melletted, ha berakod a kocsiba.
  • Nem megy ki dohányozni félóránként. Egész nap számíthatsz rá.
  • Nem kér kölcsön, nem igérget és nem hagyja el a szerszámaidat.
  • A túlóráért sem kér többet, sőt, ha akarod hétvégén is dolgozik.
  • Pénzt termel és nem pénzt visz. Cserébe kell mellé egy jó főnök, aki irányít.
  • Nem nyög, és nem sértődik meg, ha taposol rajta. 
  • Néha azért örül, ha megtakarítod és megolajozod a fontosabb részeit. Cserébe még tovább dolgozik, Neked.

Amennyiben a termék akciós az a készlet erejéig érvényes!

Tekintse meg a gyártó videóját YouTube oldalunkon. https://youtu.be/hwncHvjKo8s

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet! Nem raktári termékek esetében az ár tájékoztató jellegű és a rendelés elküldése után is változhat!  

Méretek
Fellépő platform mérete 2db 830x250x25mm
Függőleges emelési magasság Max. 5,9m (590cm 2500mm-es táblával)
Legalacsonyabb vízszintes szerelési magasság 1,45m (145cm)
Táblafelhelyezés magassága 82cm vízszintes helyzetű döntött táblafelhelyezéssel (3,5m emelési magasságig)
Táblahossz 1300-3200mm (függőleges táblaelrendezés esetén ferde síkú szerelésnél esetileg akár még hosszabb is)
Táblaszélesség 600-1250mm
Vízszintes emelési magasság Max. 4,5m (450cm)
Felhasználás jellemzők
Emelő mechanika Csörlő karral, 2 db acélsodronyos, zuhanásvédelemmel
Fellépő platform Van, gyári tartozék
Fellépő platform magassága 49cm
Fellépő platform terhelhetősége 150kg
Könnyített táblafelhelyezés Van, 25 fokban megdöntött
Megbonthatóság 3 egységre (váz, táblatartó, fellépő platformok)
Összeszerelő rendszer Gyors, Clip & Go
Szerelhető síkok Vízszintes, ferde és függőleges is
Táblafelhelyezés Vízszintes és függőleges
Táblamérethez igazítás Gyors, láncos csapszeges reteszelők
Táblaszélesség állítás 3 pozíció
Táblatartó forgatás Igen, 90 fokban
Terhelhetőség 75kg
Egyéb szerszámjellemzők
Fékezhető kerekek száma 2db
Fellépő platform anyaga Csúszásbiztos felületkezelésű fa rétegelt lemez
Hossztoldó használata 3,5m vízszintes emelés felett 10cm-enként állítható
Hossztoldó szár Van, gyári, alaptartozék
Kerekek mérete a lábon 125mm gumírozott nagy teherbírású
Lábak száma 4db kihajtható több pozícióban reteszelhető láb
Minősítés Európai normáknak megfelelő (CE minősítés 2006/42/CE)
Össztömeg 52kg
Rendelhető extra kiegészítők Tárgyemeléshez platform, fóliahenger tartó
Táblatámasztó pontok száma 8
Támasztó kerekek tengelytávolsága 0,9m (900mm)

Akciós szerszámok
PZ1x25mm PZ bit / Pozidriv bithegy C 6,3 1/4 (100db) - Felo - 02101017
PZ1 méretű 25 mm hosszú 100db-os PZ bithegy / Pozidriv bit kézi és gépi beh...
30 721Ft 19 996Ft
PZ2x25mm PZ bit / Pozidriv bithegy TiN bevonattal C 6,3 1/4 (100db) - Felo - 02102077
PZ2 méretű 25 mm hosszú 100 db PZ bithegy Tin (titán-nitrid) bevonattal / Pozidr...
69 044Ft 49 994Ft
PZ1x25mm PZ bit / Pozidriv bithegy TiN bevonattal C 6,3 1/4 (100db) - Felo - 02101077
PZ1 méretű 25 mm hosszú 100 db PZ bithegy Tin (titán-nitrid) bevonattal / Pozidr...
69 044Ft 49 994Ft
PH1x25mm Phillips PH bit / bithegy TiN bevonattal  C 6,3 1/4 (100db) - Felo - 02201077
PH1 méretű 25 mm hosszú 100 db-os Phillips PH bithegy Tin (titán-nitrid) bevonattal&n...
69 044Ft 49 994Ft
SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!