Tisztelt Ügyfeleink! 2024.05.21-05.23-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Építőipari szerszámok

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Easy'Lev gipszkarton tábla emelő 0,95-3,15m magasságig 65kg terhelhetőséggel - Mondelin - 51278061
Prémium minőségű mindennapos használatra teremtett könnyű és egyszerű táblaemelő szerkezet vízszintes mennyezetek/álmennyezetek és plafonok táblás szereléséhez, mely kivált 1 teljes munkaerőt....
199 993Ft
Nettó ár: 157 475Ft
 
LEVPANO® I táblaemelő szerkezet platformmal 4,5m magasságig 75kg terhelhetőség - Mondelin - 513000
Próbálja ki a LEVPANO® 1 táblaemelő szerkezetet! Prémium minőségű mindennapos használatra készült 4,5m vízszintes, akár 5,9m magas függőleges falmagasságig mennyezetek, ferde síkok/tetőterek és függőleges falak táblás szereléséhez. Ez nem kérdez, dolgozik...
369 989Ft
Nettó ár: 291 330Ft
 
Építőipari szerszámok

Építőipari kéziszerszámokból, szárazépítészeti/gipszkartonozó kiegészítőkből, emelőszerkezetekből, állványokból, létrákból, bakokból, támasztó és segéd rudakból, zsaluzó szerszámokból és további itt fel nem sorolt építőipari szerszámból és kiegészítőből kevés gyártó kínálatában talál igazán jó és tartós minőséget valamint ergonomikus és fokozottan biztonságos megoldásokat. A Roger Mondelin olyan prémium minőségű építőipari szerszámgyártó vállalat, ahol a fejlesztések eredményeképpen a kivitelezési munkák gyorsabban, minőségben kiemelkedő szinten elvégezhetők az általuk gyártott szerszámok használatával. Természetesen a megfelelő szaktudás és a technológiai folyamatok ismerete nélkül ezek a szerszámok sem hoznak tökéletes és gyors eredményt, de az Imbusz Szerszám webáruház legalább a minőségi szerszámmal hozzá tud járulni a sikeres munkavégzéshez. Válasszon kedvére Roger Mondelin építőipari szerszámokból webáruházunkból rendelve, vagy böngéssze át a Mondelin katalógust és beszerezzük rövid határidővel a legjobb árakon. Kérjen ajánlatot a kapcsolaton keresztül!

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!