Tisztelt Ügyfeleink! 2024.05.21-05.23-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

HexPro™ csuklós átfordítható fejű imbuszkulcsok / hatszögkulcsok

HexPro™ 180 fokban átfordítható csuklós fejű imbuszkulcsok / hatszögkulcsok professzionális felhasználókhoz tervezve

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
3-10mm HexPro csuklós átfordítható fejű hosszú egyenesvégű imbuszkulcs készlet - Bondhus - 00010
Méret: 3-10mm (6db), Cikkszám: 00010, Modell: HP6-IC-10, Forma: HexPro hatszögkulcs, Kivitel: csuklós egyenesvégű, Anyaga: szerszám acél, Korrózió védelem:mattkróm, Gyártó: HexPro By Bondhus...
34 354Ft 26 995Ft
Nettó ár: 21 256Ft
 
HexPro™ csuklós átfordítható fejű imbuszkulcsok / hatszögkulcsok

Újdonság a Bondhus-tól a HexPro™ csuklós szerszám, melyhez a jól megszokott Bondhus élettartam garancia biztosítja, hogy ezt a minőségi szerszámkészletet bátran használhassuk a legkomolyabb műhelykörülmények között akkor is, ha nem a megszokott Egyesült Államokban készült Bondhus termékekről van szó, hanem egy szigorú minőségellenőrzésen is megfelelt távol keleti gyártású termékről.

A HexPro-t úgy fejlesztették ki, hogy igazán jó szerszám legyen azok számára, akik a nehezen elérhető helyeken kényszerülnek hatszög vagy Torx belső kulcsnyílású csavarokat szerelni. A HexPro egyesíti egy szerszámban hosszúszárú L-kulcsok erejét és a csavarhúzók gyorsaságát. A 180 fokban fokozatmentesen átfordítható csukló biztosítja, hogy a lehetőségekhez mérten a legnagyobb erőkar rendelkezésünkre álljon vagy a leggyorsabb használat a csavar kipörgetésére vagy meghúzására. Az átfordítható csuklós nyakkialkítás a legtöbb esetben szükségtelenné teszi az egyszerű L-kulcsoknál jelentkező állandó szerszám kiemelést és újra behelyezést a nehezen hozzáférhető helyeken történő alkalmazés esetén. A matt króm bevonat megvédi a szerszámot a korrózíótól és védi a szerszámot az intenzív kopástól, valamint könnyű tisztíthatóságot is biztosít. A metrikus imbuszkulcs készlet nem hiányozhat egyetlen profi autó, motor, kerékpár, de a hobbi szerelők műhelyéből sem.

 

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!