Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

HexPro™ csuklós átfordítható fejű imbuszkulcsok / hatszögkulcsok

HexPro™ 180 fokban átfordítható csuklós fejű imbuszkulcsok / hatszögkulcsok professzionális felhasználókhoz tervezve

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
3-10mm HexPro csuklós átfordítható fejű hosszú egyenesvégű imbuszkulcs készlet - Bondhus - 00010
Méret: 3-10mm (6db), Cikkszám: 00010, Modell: HP6-IC-10, Forma: HexPro hatszögkulcs, Kivitel: csuklós egyenesvégű, Anyaga: szerszám acél, Korrózió védelem:mattkróm, Gyártó: HexPro By Bondhus...
22,511Ft 19,990Ft
Nettó ár: 15,740Ft
 
HexPro™ csuklós átfordítható fejű imbuszkulcsok / hatszögkulcsok

Újdonság a Bondhus-tól a HexPro™ csuklós szerszám, melyhez a jól megszokott Bondhus élettartam garancia biztosítja, hogy ezt a minőségi szerszámkészletet bátran használhassuk a legkomolyabb műhelykörülmények között akkor is, ha nem a megszokott Egyesült Államokban készült Bondhus termékekről van szó, hanem egy szigorú minőségellenőrzésen is megfelelt távol keleti gyártású termékről.

A HexPro-t úgy fejlesztették ki, hogy igazán jó szerszám legyen azok számára, akik a nehezen elérhető helyeken kényszerülnek hatszög vagy Torx belső kulcsnyílású csavarokat szerelni. A HexPro egyesíti egy szerszámban hosszúszárú L-kulcsok erejét és a csavarhúzók gyorsaságát. A 180 fokban fokozatmentesen átfordítható csukló biztosítja, hogy a lehetőségekhez mérten a legnagyobb erőkar rendelkezésünkre álljon vagy a leggyorsabb használat a csavar kipörgetésére vagy meghúzására. Az átfordítható csuklós nyakkialkítás a legtöbb esetben szükségtelenné teszi az egyszerű L-kulcsoknál jelentkező állandó szerszám kiemelést és újra behelyezést a nehezen hozzáférhető helyeken történő alkalmazés esetén. A matt króm bevonat megvédi a szerszámot a korrózíótól és védi a szerszámot az intenzív kopástól, valamint könnyű tisztíthatóságot is biztosít. A metrikus imbuszkulcs készlet nem hiányozhat egyetlen profi autó, motor, kerékpár, de a hobbi szerelők műhelyéből sem.

 

Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel és áremelkedéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKed8

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.08.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!