Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Bemutatjuk önöknek a A Bondhus®-t, termékeit, innovációit és garanciáját

Egy gyártó akinek a gömbvégű kulcsokat, a Protanium® acélt, a ProHold® csavartartó technológiát, a ProGuardTM felületkezelést és egyedülálló garanciáját köszönhetjük.

A Bondhus nevű termék kategória jelenleg nem tartalmaz termékeket. További információért kattintson a "Kategória leírás" fülre esetleg válasszon másik termék kategóriát. Ha ebbe a kategóriába sorolható terméket keres, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk, amit lehet! A tovább gombra kattintva a főoldalra navigálhat.
Bemutatjuk önöknek a A Bondhus®-t, termékeit, innovációit és garanciáját

A Bondhus® 35 éve vezető szerepet tölt be az iparágban jellegzetes termékeivel, minőségével és újításaival, melyek számos díjat, elismerést és nemzetközi hírnevet hoztak a professzionális és a barkácspiacon egyaránt. A Bondhus termékei rendelkeznek a legjobb kopási, keménységi, erősségi, hajlékonysági, forgatónyomaték- és biztonsági mutatókkal az egész iparágban (ld. Protanium acél). Egy olyan piacon, ami tömegcikk-piaccá vált, a Bondhus továbbra is a legmagasabb szintű minőséget és azt a szolgáltatást kívánja nyújtani, amihez ügyfeleink már hozzászoktak. 

A belsőkulcsnyílású csavarok választéka az elmúlt időben jelentős változáson ment keresztül, mellyel a BONDHUS® innovatív csapata mindig lépést tartott. Ma már négy fajta belsőkulcsnyílású csavarhoz, nyolc féle szerszámot tudunk ajánlani. Egyenesvégű, gömbvégű és ProHold™ csavarmegtartó technológiával készült szerszámokat a különböző kötőelemekhez. A kötőelem elhelyezkedése különböző szerszámokat kívánhat meg. A BONDHUS® a pengéhez illetve a szerszám végéhez optimalizált markolattal látja el a szerszámait, hogy a munka minél kényelmesebb, gyorsabb és a szerszám valamint a szerszámfelhasználó számára biztonságos is legyen. 

Szerszámaink a hagyományos L-kulcs kiviteltől kezdve a hegesztett markolatú T-kulcs, csavarhúzó, egyedi rendelésre zászlós és szárnyas markolattal is elérhető. A BONDHUS® által kifejlesztett GorillaGrip® markolat segítségével olyan szerszámkészlethez juthat, mely biztosítja a gyors, pontos munkát. A piacvezető szerszámgyártó a nagy mennyiségben előállított szerszámok fajlagos gyártási költségét alacsonyan tudja tartani, így a piacra egy ár-érték arányban verhetetlen szerszámmal tud kilépni. Ezek azok a tények, melyek miatt a BONDHUS® feltétel nélküli élettartam garanciát kínál

Ez a Bondhus története. Ez a Bondhus ígérete! 

Az USA-ban gyártva - Made in USA

Bondhus® hatszögkulcsok, imbuszkulcsok bemutatása, összefoglaló videó

Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.