Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Bemutatjuk önöknek a A Bondhus®-t, termékeit, innovációit és garanciáját

Egy gyártó akinek a gömbvégű kulcsokat, a Protanium® acélt, a ProHold® csavartartó technológiát, a ProGuardTM felületkezelést és egyedülálló garanciáját köszönhetjük.

A Bondhus nevű termék kategória jelenleg nem tartalmaz termékeket. További információért kattintson a "Kategória leírás" fülre esetleg válasszon másik termék kategóriát. Ha ebbe a kategóriába sorolható terméket keres, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és megoldjuk, amit lehet! A tovább gombra kattintva a főoldalra navigálhat.
Bemutatjuk önöknek a A Bondhus®-t, termékeit, innovációit és garanciáját

A Bondhus® 35 éve vezető szerepet tölt be az iparágban jellegzetes termékeivel, minőségével és újításaival, melyek számos díjat, elismerést és nemzetközi hírnevet hoztak a professzionális és a barkácspiacon egyaránt. A Bondhus termékei rendelkeznek a legjobb kopási, keménységi, erősségi, hajlékonysági, forgatónyomaték- és biztonsági mutatókkal az egész iparágban (ld. Protanium acél). Egy olyan piacon, ami tömegcikk-piaccá vált, a Bondhus továbbra is a legmagasabb szintű minőséget és azt a szolgáltatást kívánja nyújtani, amihez ügyfeleink már hozzászoktak. 

A belsőkulcsnyílású csavarok választéka az elmúlt időben jelentős változáson ment keresztül, mellyel a BONDHUS® innovatív csapata mindig lépést tartott. Ma már négy fajta belsőkulcsnyílású csavarhoz, nyolc féle szerszámot tudunk ajánlani. Egyenesvégű, gömbvégű és ProHold™ csavarmegtartó technológiával készült szerszámokat a különböző kötőelemekhez. A kötőelem elhelyezkedése különböző szerszámokat kívánhat meg. A BONDHUS® a pengéhez illetve a szerszám végéhez optimalizált markolattal látja el a szerszámait, hogy a munka minél kényelmesebb, gyorsabb és a szerszám valamint a szerszámfelhasználó számára biztonságos is legyen. 

Szerszámaink a hagyományos L-kulcs kiviteltől kezdve a hegesztett markolatú T-kulcs, csavarhúzó, egyedi rendelésre zászlós és szárnyas markolattal is elérhető. A BONDHUS® által kifejlesztett GorillaGrip® markolat segítségével olyan szerszámkészlethez juthat, mely biztosítja a gyors, pontos munkát. A piacvezető szerszámgyártó a nagy mennyiségben előállított szerszámok fajlagos gyártási költségét alacsonyan tudja tartani, így a piacra egy ár-érték arányban verhetetlen szerszámmal tud kilépni. Ezek azok a tények, melyek miatt a BONDHUS® feltétel nélküli élettartam garanciát kínál

Ez a Bondhus története. Ez a Bondhus ígérete! 

Az USA-ban gyártva - Made in USA

Bondhus® hatszögkulcsok, imbuszkulcsok bemutatása, összefoglaló videó

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!