Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531

3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531
3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531 3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531
Kategóriák: Loc-Line®3/4" Loc-Line rendszerFlexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek3/4" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingekÁllványok, konzolok, tartók Állvány, konzol és tartórendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 160531
Rövid leírás: Méret: 3/4", Csőkeresztmetszet: belső Ø19mm, külső Ø31mm, Befogható védőlap vastagság: 2,5-5mm, Forma: védőlaptartó könyök, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 42x41mm, Max. üzemi hőm.: 77°C,
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 1,829Ft
Nettó ár: 1,440Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

3/4 védőlaptartó könyök - Loc-Line - 160531

A Loc-Line rendszeréből felépíthető tartók és konzolok egyik leggyakrabban használt eleme az eredetileg védőlapok tartására kialakított védőlaptartó könyök. A 3/4-es Loc-Line rendszer elemeivel összepattintható 90 fokos könyökhöz a gyárilag hozzá csomagolt horganyzott menetes csavarjával és nagyalakú alátétszerű betéttel lehet hozzá rögzíteni a védőlapot, plexit, polikarbonátot és más 2,5-5 mm vastagságú síklemezt. 10mm-es (eredetileg 3/8”) furattal kell a felhasználandó lemezt ellátni és a védőlap tartóhoz rögzíteni. Az ideális táblavastagság 3-4mm.

A védőlaptartó könyök szorosan, de kézzel beállíthatóan felpattintható a 3/4-es Loc-Line elemekre és megbízhatóan megtartja a védőlapot. A véletlenszerű elmozdításokat jól tolerálja, külön szerszám nélkül újra beállítható a pozíció.

Mágnestalphoz csatlakoztatva mágnesezhető acél felületeken mobil pajzsokat is kialakíthat vele. Az ilyen megoldás előnye, hogy bármikor le- és felszerelhető károsodás nélkül, illetve a takarításkor nincs útban, vagy pont a pajzsokat lehet elszállítani, hogy külön el lehessen takarítani/fertőtleníteni.

Csavarral rögzíthető szegmenssel együtt használva fix kiépítésű védőfalakat is létrehozhat, de ha megfelelően pozícionálja az elemeket, akkor az így megépített pajzs is könnyen levehető, illetve dőlésszöge állítható. A gömbcsatlakozásnak köszönhetően síkeltéréseket is könnyen korrigálhat. Csőelemekkel, könyökkel tovább variálható a helyzet és még nagyobb eltéréseket is kiküszöbölhet.

Az így felépített tartókkal (a teljesség igénye nélkül) készíthet pl: egészségvédelmi elválasztó plexi/polikarbonát falat (a koronavírusnak köszönhetően ez egyre fontosabb) pénztárakhoz, kiszolgálóablakokhoz, bárpultokhoz, recepcióra, munkaállomások közé, íróasztalokhoz, munkapultra, információs pultokhoz, kiszolgáló pontokra, átadó ablakhoz, stb. Reklámtáblát, megállító és veszélyt jelző táblát is kihelyezhet. Mozgáskorlátozottak számára táblagép és könyv tartót is készíthet. Engedje szabadjára a fantáziáját és alkosson kedve szerinti tartórendszert.

Narancssárga és fekete színben is elérhető! Szürke színben rendelésre nagyobb egységekben rendelhető.

Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Amíg bírjuk,

addig olcsóbban szállítunk! :)

2021.01.31-ig biztosan meghosszabbítottuk a kedvező futárszolgálati és PostaPonti átvétel díjait. Javasoljuk, hogy kerülje a veszélyt, fizessen előre utalással amivel spórolhat és gyorsíthatja az átvételt is. Ha teheti rendeljen csomagautomatába, házhoz szállítva vagy PostaPontra és, ha lehet kerülje a személyes átvételt.

Köszönjük.

OK! COVID-19 infók itt!

Koronavírussal kapcsolatos további információkat a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!