Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

1/2-1/4 saválló szűkitő - Loc-Line - 156821

1/2-1/4 saválló szűkitő - Loc-Line - 156821
1/2-1/4 saválló szűkitő - Loc-Line - 156821 1/2-1/4 saválló szűkitő - Loc-Line - 156821 1/2-1/4 saválló szűkitő - Loc-Line - 156821 1/2-1/4 saválló szűkitő - Loc-Line - 156821
Kategóriák: Loc-Line®1/2" Loc-Line rendszerSaválló rendszerFlexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek1/2" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 156821
Rövid leírás: Méret: 1/2"-1/4", Csőkeresztmetszet: belső Ø6,35mm, külső Ø25mm, Hossz: 32,5mm, Forma: átalakító, Anyaga: saválló poliészter, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 20-30 PSI (kb 1.3-2bar) 1.135- l/h
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 1,232Ft
Nettó ár: 970Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

1/2" Loc-Line rendszerről 1/4" Loc-Line rendszerre szűkitő saválló átalakító - Loc-Line - 156821

A Loc-Line hagyományos fleximodul rendszerei mellett saválló megoldással is segíti a fokozott vegyi környezetben, elsősorban sós és savas közegben szükséges felhasználási körülményeket. A 1/2-1/4 saválló szűkítő nyomás és szállítási paramétereiben teljesen megegyezik a normál 1/2-1/4 szűkítővel, viszont poliészter anyagának köszönhetően eltérő anyagok szállítására alkalmas. Az 1/2-1/4-es poliészter szűkítő csatlakozó magasabb (246ºC) olvadáspontjának köszönhetően egyes esetekben magasabb csúcsterhelési hőmérséklettel is megbírkózik a hagyományos rendszerhez képest.

Amikor az alapcső rendszer kiépítése nagyobb méretből történik, (pl:1/2-es rendszer) és azzal szembesülünk, hogy esetleg nem áll rendelkezésre a megfelelő szórófej ebben a méretben, vagy több elágazás esetén a csőkeresztmetszet bővülése túl nagy nyomáséssel járna és nem tudja a fúvóka a megfelelő távolságból kiszolgálni feladatát, akkor igazán szerencsés a szűkítő alkalmazása. De még számtalan helyzet indokolhatja azt, hogy szűkebb keresztmetszeten történjen a hűtő/kenő anyag szállítása, legyen az emulzió, egyéb folyadék, vagy levegő/gáz szállítás. Olyan esetben is nagy segítség, ez a kis szűkítő átalakító, ha túl nagy az induló menetcsatlakozás mérete (pl. csak 1/2" vagy 3/8"-os csatlakozással tudunk indulni és nem áll rendelkezésre egyéb menetes szűkítő elem, pl.: karmatyú.) Ilyenkor a  saválló kivitelű 1/2" rendszer induló menetes csatlakozójával megkezdhetjük a Loc-Line rendszerünk kiépítését és egy saválló 1/2-1/4" szűkítővel folytatni tudjuk kisebb 1/4" rendszerrel. Ha 1/2"-es saválló rendszerünket ágaztatni szeretnénk kisebb rendszerre, akkor ezzel saválló szűkítővel és egy 1/4" saválló Y elágazóval működhetünk tovább. Ennek további előnye, hogy eltérő helyen megvalósítható a szűkítés és elágazás. Összefoglalva ez a kis szűkítő átalakító elem rendkívül hasznos Loc-Line fitting adapter nagyobbról kisebb keresztmetszetre átakításhoz.

A Loc-Line saválló poliészterből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: savak (70ºC alatt), alkoholok, aromás higítók, benzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, hidrogén karbonát, só oldatok, víz (70ºC felett is!).

A Loc-Line saválló poliészterből készült elemei nem használhatók: aceton, 70ºC felett savak, közönséges mosó vegyszer, lúgok(erős), etilacetát, szállítására. Ezek némelyikére a hagyományos rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

A termék további elterjedt megnevezése: 1/2-1/4 saválló szűkítő műanyagból, 1/2"-1/4" szűkítő saválló csőcsatlakozó, 1/2-1/4-es saválló csatlakozó, saválló 1/2"-1/4" Loc-Line csőszűkítő, 1/2-1/4 szűkítő csatlakozó saválló kivitel, 1/2"-1/4" menet nélküli saválló csőszűkítő fitting, 1/2"-1/4" műanyag saválló szűkítő idom, 1/2" külső gömbről 1/4" belső gömbre csatlakoztatható saválló adapter átalakító, 1/2" to 1/4" Acid Resistant Adapter for Loc-Line System.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 1/2"- 1/4" rendszer
  • Forma: szűkítő gömbcsatlakozó,
  • Cső legkisebb belső átmérője d=6,5mm,
  • Anyaga: Saválló poliészter,
  • Hossz: 32,5mm,
  • Olvadáspont: 246 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Nyomás értékek: 20-30 PSI (Bilinccsel fokozható),
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 156821.

Felhasználási terület: Eltérő méretű Loc-Line csőrendszerek (1/2-ről- 1/4"-re) összekapcsolására használható csőközi adapter idom, kis hűtőfolyadék és kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá kis és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatásának kiípítésére használt csőrendszerek köztes szűkítő elemeként akár savas, sós és tengervizes környezetben is.

Csak citromsárga színben rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Méretek
Méret 1/2"- 1/4" rendszer
Hosszúsága 32,5mm
Szerszám anyaga
Anyaga poliészter
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel és áremelkedéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKed7

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.07.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!