Tisztelt Ügyfeleink! 2024.05.21-05.23-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Racsnis hajtószár ár, racsnis markolat árak, méretek és választék

Racsnis hajtószárak és markolatok innovatív megoldásokkal, kiemelkedő terhelhetőséggel és maximális komforttal a minél gyorsabb és biztonságosabb munkavégzés érdekében kimagasló gyártási minőségben 15 év garanciával!

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
1/4 bitbefogású irányváltós XS mini racsnis behajtó C 6,3-1/4 dugókulcs adapterrel - Felo - 05763501
Méret: 1/4", Cikkszám: 057 635 01, Forma: mini racsnis behajtó,Kivitel: 1 anyagból kovácsolt kialakítás, Befogó mérete: 1/4'' col/inch hatszög, Anyaga: Króm-vanádium acél. Gyártó: Felo...
10 884Ft
Nettó ár: 8 570Ft
 
1/4 R-Go racsnis irányváltós dugókulcs hajtószár Ergonic 3K zselés markolattal - Felo - 49763541
Méret: 1/4", Cikkszám: 497 635 41, Forma: Ergonic racsnis behajtó, Széria: R-Go, anyaga: Króm-vanádium acél, Markolat: háromkomponensű zselés, Felületkezelés: krómozott, Gyártó: Felo...
16 383Ft 9 995Ft
Nettó ár: 7 870Ft
 
Ergonic K racsnis átforgatható fejű 1/4 6,3 bitbefogós csavarhúzó 3K markolat - Felo - 43899940
Méret: 1/4", Cikkszám: 438 999 40, Forma: Ergonic K racsnis bitbefogó, Kivitel: csuklós 180-fokban állítható, Széria: K, anyaga: Króm-vanádium acél, Markolat: háromkomponensű zselés, Felületkezelés: krómozott, Gyártó: Felo...
9 233Ft
Nettó ár: 7 270Ft
 
Racsnis hajtószár ár, racsnis markolat árak, méretek és választék

Racsnis hajtószárak és racsnis markolatok népszerűsége töretlen. A népszerűségüket a gyors kézi csavarozási lehetőségnek köszönhetik, mivel a hajtószárat/markolatot nem szükséges állandóan a csavarról/csavarból levenni/kivenni, hanem a racsninak köszönhetően a rendelkezésre álló szabad területen újra és újra mozdítható. Az eltérő méretű racsnis hajtószárak jellemzően a csavar és annak meghúzási nyomaték tartományához igazítottak. Négyszög dugókulcs vagy hatszög bites csatlakozással a legelterjedtebbek, ennek köszönhetően közvetlenül a csavarra nem csatlakoztathatók, mindenképpen szükséges hozzá valamilyen dugókulcsfej vagy bit és esetleg még további átalakító vagy adapter. Általában a csavar oldásához és megfeszítéséhez is használhatók valamilyen irányváltó mechanizmussal. Néhány modell fix pozícióban is használható. A racsnis hajtószárak és markolatok a felhasználás és helykihasználás érdekében tovább bővithetők alkatrészekkel, toldószárakkal vagy adapterekkel. A minőségi gyártók racsniai sok esetben olyan erősek, hogy a hajtószáron keresztül további segédeszközök használata nélkül az emberi kéz fizikai erejével nem képes károsítani azt (sokszor a csavar előbb feladja). Természetesen lehetnek az átlagos használatnál fokozottabb terhelések is, ezért ügyeljen a gyártói terhelhetőségi maximumot figyelembe venni és aszerint használni a szerszámot. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően talál nálunk csavarhúzó formával, csuklós kivitelűt, mini változatot, extra kényelmes markolatkialakításút is.

Válasszon kedvére a rendelkezésre álló racsnis hajtószárakból és markolatokból, és ha nem találja a számára megfelelő szerszámot, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!