Tisztelt Ügyfeleink! 2024.05.21-05.23-ig a telefonos ügyfélszolgálat, a szállítás és áruátvétel szünetelni fog! Kérjük rendeléseiket ennek megfelelően ütemezzék. Köszönjük megértésüket és türelmüket.
Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Racsnis szerszámok, dugókulcsok, hajtószárak, markolatok, racsnis szerszám készletek, tartozékok és adapterek

Racsnis szerszámok, hajtószárak, markolatok, dugókulcsok, racsnis szerszám készletek, tartozékok, kiegészítők és adapterek kiváló minőségben gyors kézi csavarozáshoz, eltérő méretekben és speciális felhasználási körülményekhez alkalmazható változatokban!

Racsnis szerszámok, dugókulcsok, hajtószárak, markolatok, racsnis szerszám készletek, tartozékok és adapterek

Racsnis szerszámok és dugókulcsok népszerűsége töretlen. A népszerűségüket a gyors kézi (egyes típusoknál gépi) csavarozási lehetőségnek köszönhetik, mivel a hajtószárat/markolatot nem szükséges állandóan a csavarról/csavarból levenni/kivenni, hanem a racsninak köszönhetően a rendelkezésre álló szabad területen újra és újra mozdítható. Általában a csavar oldásához és megfeszítéséhez is használhatók valamilyen irányváltó mechanizmussal. Néhány modell fix pozícióban is használható. Komplett készletekben számos lehetőség áll rendelkezésre és ezek a készletek jellemzően tovább bővithetők dugókulcsokkal, alkatrészekkel, hajtószárakkal, markolatokkal, toldószárakkal vagy adapterekkel. A minőségi gyártók racsniai sok esetben olyan erősek, hogy a hajtószáron keresztül további segédeszközök használata nélkül az emberi kéz fizikai erejével nem képes károsítani azt (sokszor a csavar előbb feladja). Természetesen lehetnek az átlagos használatnál fokozottabb terhelések is, ezért ügyeljen a gyártói terhelhetőségi maximumot figyelembe venni és aszerint használni a szerszámot.

Válasszon kedvére a rendelkezésre álló racsnis szerszámokból, dugókulcsokból és tartozékaiból, és ha nem találja a számára megfelelő szerszámot, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!