Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Racsnis szerszámok, dugókulcsok, hajtószárak, markolatok, racsnis szerszám készletek, tartozékok és adapterek

Racsnis szerszámok, hajtószárak, markolatok, dugókulcsok, racsnis szerszám készletek, tartozékok, kiegészítők és adapterek kiváló minőségben gyors kézi csavarozáshoz, eltérő méretekben és speciális felhasználási körülményekhez alkalmazható változatokban!

Racsnis szerszámok, dugókulcsok, hajtószárak, markolatok, racsnis szerszám készletek, tartozékok és adapterek

Racsnis szerszámok és dugókulcsok népszerűsége töretlen. A népszerűségüket a gyors kézi (egyes típusoknál gépi) csavarozási lehetőségnek köszönhetik, mivel a hajtószárat/markolatot nem szükséges állandóan a csavarról/csavarból levenni/kivenni, hanem a racsninak köszönhetően a rendelkezésre álló szabad területen újra és újra mozdítható. Általában a csavar oldásához és megfeszítéséhez is használhatók valamilyen irányváltó mechanizmussal. Néhány modell fix pozícióban is használható. Komplett készletekben számos lehetőség áll rendelkezésre és ezek a készletek jellemzően tovább bővithetők dugókulcsokkal, alkatrészekkel, hajtószárakkal, markolatokkal, toldószárakkal vagy adapterekkel. A minőségi gyártók racsniai sok esetben olyan erősek, hogy a hajtószáron keresztül további segédeszközök használata nélkül az emberi kéz fizikai erejével nem képes károsítani azt (sokszor a csavar előbb feladja). Természetesen lehetnek az átlagos használatnál fokozottabb terhelések is, ezért ügyeljen a gyártói terhelhetőségi maximumot figyelembe venni és aszerint használni a szerszámot.

Válasszon kedvére a rendelkezésre álló racsnis szerszámokból, dugókulcsokból és tartozékaiból, és ha nem találja a számára megfelelő szerszámot, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot.

Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.