Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

1/2 gömbcsatlakozó 3/8-os SAE belső menettel - Loc-Line - 151823

1/2 gömbcsatlakozó 3/8-os SAE belső menettel - Loc-Line - 151823
1/2 gömbcsatlakozó 3/8-os SAE belső menettel - Loc-Line - 151823 1/2 gömbcsatlakozó 3/8-os SAE belső menettel - Loc-Line - 151823 1/2 gömbcsatlakozó 3/8-os SAE belső menettel - Loc-Line - 151823 1/2 gömbcsatlakozó 3/8-os SAE belső menettel - Loc-Line - 151823
Kategóriák: Loc-Line®1/2" Loc-Line rendszerFlexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingekMenetes csatlakozók1/2" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek1/2" menetes csatlakozók3/8" Loc-Line rendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 151823
Rövid leírás: Menet méret: SAE 3/8 (TPI: 5/8 - 18), Cikkszám: 151823, Csőkeresztmetszet: belső Ø10.2mm, külső Ø21,6mm, Forma: bm csatlakozó, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 25mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 20-30 PSI (kb 1.3-2bar) 2.1
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 597Ft
Nettó ár: 470Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

1/2 külső gömbcsatlakozó 3/8 -os SAE egyenes belső menettel (TPI: 5/8 - 18) - Loc-Line - 151823

Különleges belső menetes csatlakozó/adapter SAE szabványú külső menetvégekre. A 3/8- os SAE egyenes csőmenethez csatlakoztatható kúpon tömítő csatlakozó segítségével induló csatlakozást valósíthat meg Loc-Line 1/2" csőrendszer kialakításához. Ne tévesszen meg senkit az 1/2" megjelölés (ami valójában 12,7 mm) mert ez nem a menet mérete. Az 1/2" a LOC-LINE rendszer méretét jelöli, ami a belső legkisebb csőkeresztmentszet. A SAE jelöli a menettípust. A csatlakozón mérhető belső menet átmérője 14,2mm. További fontos a menet azonosítását megkönnyítő adat (ha az ellenőrzéshez rendelkezésre áll egy menetfésű) az a menetszám. A SAE 3/8 menetszáma 18, azaz 1” (col vagy inch) hosszúságú menet 18 menetet tartalmaz. Jelölése: TPI (Thread per inch). A külső meneten mérhető átmérő 5/8" (kb.17mm) és az illesztése kúpos jellemzően O gyűrűs megoldással. A Loc-Line menetes csatlakozói jobbmenetesek. Az 1/2"-os gömbcsatlakozó rögzítéshez kilakított hatlap mérete 3/4" (19,05mm) mely villáskulccsal oldható/meghúzható, de tökéletes megoldás az állítható villáskulcs vagy legrosszabb esetben egy kis méretű csőfogó is. Alkalmazása a kis folyadék/kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek, berendezések hűtési/kenési vagy lefúvatási feladatára használt csőrendszer induló csatlakozója. A gömbcsatlakozók fontos induló elemei a Loc-Line rendszereknek hiszen ezek segítik a csőcsatlakozást, hogy ezt a kíváló flexibilitású rendszert tudjuk használni. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

 • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
 • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
 • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
 • A 1/2" rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (20-30 PSI = kb. 1,3-2bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
 • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 3/8"-os SAE belső menetes gömbcsatlakozó fél colos rendszerhez, 3/8-os SAE belső menetű csatlakozó 1/2 rendszerhez, 5/8" menetes csatlakozó 1/2 Loc-Line csőrendszerhez, 3/8 egyenes belső menetű csatlakozó 1/2 redszerhez, 3/8 SAE gömbcsatlakozó, 3/8″ Flare Nut Adapter for 1/2″ System.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/8" SAE (TPI: 5/8 - 18, menet külső átmérő 17mm, magátmérő 14,2mm)
 • Forma: belsőmenetes (bm.) gömbcsatlakozó,
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Hossz: 25mm,
 • Oldáshoz/megfeszítéshez használható kulcs mérete: 3/4" (19,05 mm)
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás értékek: 30-50 PSI (kb 2-3.5bar),
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 151823

Felhasználási terület:

3/8" SAE külső csőmenetre csatlakoztatható 3/8" SAE belső menetű gömbcsatlakozó, mely biztosítja a SAE szabványú menetcsatlakozásoknál a tömítettséget és a Loc-Line elemek csatlakoztathatóságát a gömbvéghez. Így lesz tökéletes választás a közepes hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá kis és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatására használt csőrendszer induló elemeként.

További alkatrészekből, szórófejekbőlcsövekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Méretek
Méret 3/8" SAE (TPI: 5/8 - 18) 1/2 rendszerhez
Hosszúsága 25 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2021 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.