Fizess bankkártyával előre a SimplePay rendszerében kényelmesen és biztonságosan!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

Csavarhúzók - Csavarhúzó típusok, csavarhúzó fajták, csavarhúzó választék

Csavarhúzók, csavarhúzó készletek, Metrikus és inch hatszögcsavarhúzók, Torx csavarhúzók, lapos és csillag csavarhúzók és készletek szerszámforma, végződés és felhasználás szerint

Csavarhúzók - Csavarhúzó típusok, csavarhúzó fajták, csavarhúzó választék

A csavarhúzó olyan kéziszerszám, mely eredetileg hasított fejű csavarok ki és becsavarására volt használatos. Ez a klasszikus lapos csavarhúzó. Jelenleg számtalan végződéssel, méretezéssel és különböző anyagokból készítenek csavarhúzókat, amelyek lehetnek még pl: kereszthornyú más néven csillagcsavarhúzók melynek a legelterjedtebb változatai a Phillips (rövidítve PH) és szintén a Phillips-től a Pozidriv (röviden PZ, hibás elnevezése Pozidrive), vagy Torx illetve metrikus imbusz (hatszög) vagy akár inch méretezésű imbusz/hatszög csavarhúzók stb. Egyre elterjedtebbek a csavarbehajtó hegyeket (más néven biteket) és egyéb szerszámokat tartó csavarhúzók is!  Ezeknek létezik szintén megszámlálhatatlan markolattípusa is (különféle műanyagok egy, kettő és akár három komponensből álló vagy fa nyelű) amelyek különböző ergonómiát kínálnak. Ráadásul az alkalmazási területtől függően is készülnek csavarhúzók (pl. szigetelt csavarhúzok melyeket jellemzően villanyszerelésre használunk vagy a műszerész és órás csavarhúzók, ahol a precizitás kerül előtérbe). És mindezeken túl még a hosszuk is szélsőséges módon eltérhet. Az Imbusz szerszámáruházban ezeket a Bondhus® és Felo® csavarhúzókat fogjuk összegyűjteni és segítünk a megfelelő csavarhúzó kiválasztásában legyen akár Ön budapesti vagy más településbeli. Ráadásul kedvező szállítási feltételek mellet országos kiszállítással és rövid határidővel eljuttatjuk önhöz.

A csavarhúzókat egyébként ott használunk és részesítünk előnyben, ahol a nyomatékkal szemben előnyt élvez a gyors szerszámbehelyezés, a precíz munkavégzés és esetleg szűk a hozzáférés keresztmetszete.

Nem pont ilyen csavarhúzókat keres? Van még más is csak még nincs feltöltve! Felo csavarhúzók és bitek katalógusának elérése illetve Felo árlista letöltése rendeléshez. Hívjon minket segítségért vagy írjon nekünk!

Áruházunkban az alábbi csavarhúzófajták csavarhúzó típusok és készleteik forgalmazását kezdtük meg:

SimplePay fizetési megoldások Maestro, Mastercard és Visa kártyával
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2024 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.
 

Várj még!

Nem találtad meg amit keresel?

Rengeteg partnerünk és ügyfelük mást keres, mint amit webshopunkban megtalál. Spórolj TE is időt és bízd ránk szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Néhány ügyfelük bizonytalan vagy más szerszámot is keres, mint amit megtalált. Spórolj TE is időt, kérdezz tőlünk és bízd ránk további szerszámigényed beszerzését! Hívj minket!:

+36-20-352-8484

Vagy írj nekünk:

OK, Felteszem a kérdésem

Próbálunk segíteni.

A gombra nyomva 30 napig nem jelenik meg újra az üzenet!