Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK

3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK
3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK 3/4 Y elágazó fekete - Loc-Line - 161511-BLK
Kategóriák: Loc-Line®3/4" Loc-Line rendszerFlexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkCsövek, szegmenscsövekAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek3/4" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingekÁllványok, konzolok, tartók Állvány, konzol és tartórendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 161511-BLK
Rövid leírás: Méret: 3/4, Csőkeresztmetszet: belső Ø19mm, külső Ø31/28mm, Forma: Y elágazó, Anyaga: acetál copolimer, Szín: fekete, Csőhossz: 48mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb 0.7-1.3bar) 5.180- l/h
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 1,594Ft
Nettó ár: 1,255Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

Ø3/4" belső csőkeresztmetszetű (d=19 mm) fekete színű 120°-os Y elágazó szegmens flexibilis hűtőfolyadék csőrendszerhez - Loc-Line - 161511

A Fekete színű 3/4-es Y elágazó minden paraméterében megegyezik a narancssárga színú 3/4-es Y elágazóval. Hűtő-kenő csőként inkább a narancs színű kivitel a népszerű. A fekete 3/4-es rendszer elemeit használják a leggyakrabban tartókonzolok céljára. A fekete Y elágazó népszerű felhasználási területei: nagy méretű konzolok és állványok elágaztatására, akvarisztikai levegőztető és keringető csőrendszer alkatrészeként is használt, mezőgazdasági locsóló rendszerek/melegházak öntöző rendszer csövei, mozgáskorlátozottaknak készített speciális kiegészítők csöveként, valamint fotó és kamerás rendszerek tartóiként is használják. Búvárlámpák, vakuk és egyéb világítóberendezések tartóiként is használható. A fekete csőalkatrészek  népszerűek még a jégkár és karosszéria foltjavítók körében is, mert a speciális lámpájukat is ilyen csővel szerelik. Még számtalan további felhasználási mód lehetséges. Találjon ki egyet Ön is!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: fekete 3/4"-os Y elágazó, 3/4-es fekete Y elágazó, Y csőelágazó 3/4-es rendszerhez fekete színben, 19mm fekete Y szegmenscső ág, modulos Y csőág  fekete 3/4-es, háromnegyed colos fekete Loc-Line cső elágazó, 3/4" átmérőjű Y állítható cső leágazó fekete, 3/4" flexibilis fekete cső Y elágazó, 3/4" fekete elemes cső Y ágazó, 3/4" kenőanyag cső elágazó Y forma fekete, 3/4" fekete kenőanyag továbbító cső ágaztató Y, 3/4" Black Loc-Line Y fitting.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/4"
 • Forma: Y elágazó
 • Csőkeresztmetszet: d=Ø19 mm belső legkisebb keresztmetszet, D=Ø31 mm legnagyobb külső csőátmérő (szoknya)
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Színe: fekete,
 • Csőhossz: 48mm,
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás és átfolyási értékek: 20-30 PSI (kb 1,3-2bar) 2270- l/h,
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 161511-BLK

Tipp:

További alkatrészekbőlcsövekből ,szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Szerszám azonosítás
Forma 120 fokos Y elágazó
Méretek
Méret 3/4" (19 mm belső csőkeresztmetszet)
Hosszúsága 49 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer
Egyéb szerszámjellemzők
Szín fekete
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Covid-19 tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKe10

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.10.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!