Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

3/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161509

3/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161509
3/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161509 3/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161509 3/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161509 3/4 BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4 rendszerhez - Loc-Line - 161509
Kategóriák: Loc-Line®3/4" Loc-Line rendszerFlexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkMenetes csatlakozók3/4" menetes csatlakozók
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 161509
Rövid leírás: Menet méret és típus: 3/4" BSPT (D=Ø26,2-26,6mm), TPI: 3/4-14, Csőkeresztmetszet: belső Ø19,5mm, Forma: csatlakozó, Anyaga: acetál copolimer, Csőhossz: 41mm, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb 0.7-1.3bar) 5.180-
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 559Ft
Nettó ár: 440Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

3/4" BSPT külsőmenetes gömbcsatlakozó 3/4" rendszerhez (55°-os szögű kúpos menet TPI:3/4-14) - Loc-Line - 161509

A 3/4" BSPT (British Standard Pipe Taper) külső menetű gömbcsatlakozó az 3/4" Loc-Line rendszer alap menetes csatlakozója. A 55°-os szögű kúpos menet önmagát tömíti, de teflonszalag tovább segítheti a tömítettségét. Az BSPT menet főleg Európában használt menettípus. Ne tévesszen meg senkit az 3/4" megjelölés (ami valójában 19,05 mm) mert ez nem a menet mérete. Az 3/4" BSPT külső menet mérhető átmérője a csatlakozó menetének elején kb.: 26,2mm, a hatszög kulcscsatlakozás tövénél mérve kb.:26,6mm. A belső menet mérete: kb.: 23mm (arra az esetre, ha nem álna rendelkezésre még 3/4"-os Loc-Line elem, csak a kiépítési hely furat/menet mérhető). További fontos a menet azonosítását megkönnyítő adat (ha az ellenőrzéshez rendelkezésre áll egy menetfésű) az a menetszám. A 3/4” BSPT menetszáma 14, azaz 1” (col vagy inch) hosszúságú menet 14 menetet tartalmaz. Jelölése: TPI (Thread per inch). A Loc-Line menetes csatlakozói jobbmenetesek. Az 3/4"-os gömbcsatlakozó 9/8" méretű (kb.28,5mm) villáskulccsal oldható/meghúzható, de tökéletes megoldás az állítható villáskulcs vagy legrosszabb esetben egy megfeleő méretű csőfogó is. Alkalmazása a nagy folyadék/kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek, berendezések hűtési/kenési vagy lefúvatási feladatára használt csőrendszer induló csatlakozója. A gömbcsatlakozók fontos induló elemei a Loc-Line rendszereknek hiszen ezek segítik a csőcsatlakozást, hogy ezt a kíváló flexibilitású rendszert tudjuk használni. A Loc-Line rendszerének különleges gömbszoknya kialakítása az, mely lehetővé teszi, hogy kézzel állítható tetszőlegesen a cső és fúvóka pozíció, így az irány beállítható tetszés szerint. Ennek a különleges és a Loc-Line által elsőként kifejlesztett gömbszoknya rendszernek köszönhető a termék további számtalan előnye, melyek a teljesség igénye nélkül a következők:

 • A hajlítások nem csökkentik a cső belső keresztmetszetét, így állandó a folyadék/gáz áramlási ellenállása és nem okoz anyagfáradást, csőrendszer törést, szemben a hagyományos rézcsövekhez képest.
 • A Loc-Line csőrendszer alaptermékei acetal copolimerből készülnek, melyek elektromosan szigetelnek, így használatuk ideális szikraforgácsoló gépekhez.
 • A fúvóka vagy csőrendszer pozícionálása egyszerűen és visszarúgózás nélkül megvalósítható akár kézzel igazítva és megmarad a kívánt helyzetben, így például a gép vibrációja nem okozza az elemek elmozdulását.
 • A 3/4 rendszert alacsony nyomásra fejlesztették (10-20 PSI = kb. 0,7-1,3 bar) mely függ a cső hosszától, a hajlítások szögétől, a különböző fúvókák/szórófejek és egyéb kiegészítők fajtájától/jellegétől és a szállított anyag konzisztenciájától is. Ez ettől eltérő főleg magasabb nyomásértékek használatához helyi körülmények közötti tesztelés ajánlott!
 • Az elemek anyaga és kialakítása olyan, hogy nem sérti meg a dolgozó kezét, így használata megfelelően betartott üzemi körülmények között biztonságos!

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

További elterjedt szerszámnevek: 3/4"-os külső menetes gömbcsatlakozó, 3/4-es külső menetű csatlakozó, 26,2-26,6mm BSPT menetes csatlakozó, 3/4" kúpos menetes csatlakozó, 3/4 BSPT gömbcsatlakozó, 3/4" BSPT Connector.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

 • Méret: 3/4" BSPT (menet átmérő kb: 26,2mm-26,6mm) TPI:3/4-14,
 • Forma: külsőmenetes (km.) gömbcsatlakozó,
 • Anyaga: acetál copolimer,
 • Hossz: 41mm,
 • Oldáshoz/megfeszítéshez használható kulcs mérete: 9/8" (28,5 mm)
 • Olvadáspont: 165 °C,
 • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
 • Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb 0,7-1,3bar), 5180l/h,
 • Gyártó: Loc-Line,
 • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 161509.

Felhasználási terület:

3/4" BSPT belső menetbe csatlakoztatható 3/4" BSPT külső menetű gömbcsatlakozó, mely biztosítja az európai menetszabványok  (MSZ EN 10226, ISO 7-1, EN 10226, DIN 2999, BSPT) szabványos menetcsatlakozásoknál a tömítettséget és a Loc-Line elemek csatlakoztathatóságát a gömbvéghez. Így lesz tökéletes választás a nagy hűtőfolyadék/kenőanyag-áramlást igénylő folyamatok, gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá közepes és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatására használt csőrendszer induló elemeként. A 3/4-es rendszert előszerettel használják az élelmiszeriparban és sütőiparban is pépes anyagok szállítására (pl: sütikrém, lekvár, tészta stb.)

Tipp: a 3/4" BSPT menetű gömbcsatlakozó nem azonos a 3/4" NPT menettel, de összeerőltethető ezért, ha nem biztos benne, hogy milyen az induló belső menet típusa, inkább rendeljen az 3/4" NPT csatlakozóból is! A Loc-Line 3/4" BSPT gömbcsatlakozó legtöbbször kék színű és a gömb tövében jelzi, hogy BSPT vagy NPT menetes!

További alkatrészekből, szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltér!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Méretek
Méret 3/4" (kb.19,5 mm belső csőkeresztmetszet)
Hosszúsága 41 mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel és áremelkedéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKed7

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.07.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!