Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

3/4-1/2 szűkítő - Loc-Line - 161508

3/4-1/2 szűkítő - Loc-Line - 161508
3/4-1/2 szűkítő - Loc-Line - 161508 3/4-1/2 szűkítő - Loc-Line - 161508 3/4-1/2 szűkítő - Loc-Line - 161508 3/4-1/2 szűkítő - Loc-Line - 161508
Kategóriák: Loc-Line®1/2" Loc-Line rendszer3/4" Loc-Line rendszerFlexibilis modulos cső és csőrendszerek, minimálkenőkAdapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek1/2" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek3/4" adapterek, átalakítók, szerelvények, fittingek3/4" csövek, szegmenscsövekÁllványok, konzolok, tartók Állvány, konzol és tartórendszer
Gyártó: Loc-Line®
Cikkszám: 161508
Rövid leírás: Méret: 3/4"-1/2", Cikkszám: 161508, Csőkeresztmetszet: belső Ø12,7mm, külső Ø31mm, Hossz: 39mm, Forma: átalakító, Anyaga: acetál copolimer, Max. üzemi hőmérséklet: 77°C, Nyomás és átfolyási értékek: 10-20 PSI (kb. 0.7-1.3bar) 2.170- l/h
Készlet információ: Központi raktárról 1 - 3 nap
Fogyasztói ár: 1,143Ft
Nettó ár: 900Ft
Db: - +     - VAGY -   Kívánság listára
Összehasonlítás
Tegyen még 50,000Ft+Áfa értékben terméket a kosarába és jogosult lesz az ingyenes szállításra!

3/4" Loc-Line rendszerről 1/2" Loc-Line rendszerre szűkitő átalakító adapter - Loc-Line - 161508

Vannak helyzetek, amikor az alapcső rendszer kiépítése nagyobb méretből történik, (pl:3/4-es rendszer) és azzal szembesülünk, hogy esetleg nem áll rendelkezésre a megfelelő szórófej ebben a méretben, vagy több elágazás után a a csőkeresztmetszet bővülése túl nagy nyomáseséssel vagy szállítási kapacitás csökkénéssel jár és nem tudja a fúvóka a megfelelő távolságból kiszolgálni feladatát. De még számtalan helyzet indokolhatja azt, hogy szűkebb keresztmetszeten történjen a hűtő/kenő anyag szállítása, legyen az emulzió, egyéb folyadék, vagy levegő/gáz szállítás. Olyan esetben is nagy segítség, ez a kis szűkítő átalakító, ha túl nagy az induló menetcsatlakozás mérete (pl. csak 3/4"-os csatlakozással tudunk indulni és nem áll rendelkezésre egyéb menetes szűkítő elem, pl.: karmatyú.) Ilyenkor a megfelelő 3/4" rendszer induló menetes csatlakozójával megkezdhetjük a Loc-Line rendszerünk kiépítését és egy 3/4"-1/2" szűkítővel folytatni tudjuk kisebb 1/2" rendszerrel. Ha 3/4"-es rendszerünket ágaztatni szeretnénk kisebb rendszerre, akkor attól függően, hogy milyen további kiépítést kívánunk megvalósítani, választhatjuk azt, hogy használjuk az 3/4"-1/2" szűkítőt és hozzá teszünk még egy 1/2" Y elágazót (ennek előnye, hogy eltérő helyen megvalósítható a szűkítés és elágazás) vagy beépíthetünk 3/4"-1/2" szűkítő elágazót is. Összefoglalva ez a kis szűkítő átalakító elem rendkívül hasznos Loc-Line fitting adapter nagyobbról kisebb keresztmetszetre átakításhoz.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei az alábbi jellemző anyagok szállítására ajánlott: aceton, alkoholok, etanol, benzin, lakkbenzin, olajok, zsírok, kenőanyagok, nátriumhidroxid, közönséges mosó vegyszerek, víz és levegő maximum 77 °C hőmérsékletig.

A Loc-Line acetál copolimerből készült elemei nem használhatók: savak, ammónium hidroxid, erős lúgok, Hypochlorit ion oldat, Nátriumhypochlorite továbbítására, szállítására. Ezek némelyikére a saválló rendszer elemei nyújthatnak megoldást!

A Loc-Line rendszer további előnyeiről és az anyag használhatóságáról a Loc-Line-ról menüpontban is tájékozódhat még!

A termék további elterjedt megnevezése: 3/4-1/2 szűkítő műanyagból, 3/4"-1/2" szűkítő csőcsatlakozó, 3/4-1/2-es csatlakozó, 3/4"-1/2" Loc-Line csőszűkítő, 3/4-1/2 szűkítő csatlakozó, 3/4"-1/2" menet nélküli csőszűkítő fitting, 3/4"1/2" műanyag szűkítő idom, 3/4" külső gömbről 1/2" belső gömbre csatlakoztatható adapter átalakító, 3/4" to 1/2" Adapter for Loc-Line System.

A termék jellemzői és tulajdonságai:

  • Méret: 3/4"- 1/2" rendszer
  • Forma: szűkítő gömbcsatlakozó,
  • Cső legkisebb belső átmérője d=12,7mm,
  • Anyaga: acetál copolimer, (több infó)
  • Hossz: 39mm,
  • Olvadáspont: 165 °C,
  • Max. üzemi hőmérséklet: 77 °C,
  • Nyomás értékek: 10-20 PSI (Bilinccsel fokozható),
  • Gyártó: Loc-Line,
  • Cikkszám (rendelési más néven katalógus szám): 161508.

Felhasználási terület: Eltérő méretű Loc-Line csőrendszerek (3/4-ről- 1/2"-re) összekapcsolására használható csőközi adapter idom, közepes hűtőfolyadék és kenőanyag vagy levegő áramlást igénylő gépek és megmunkálási folyamatelemek hűtésére/kenésére, továbbá közepes és könnyű forgácsanyagok pontos lefúvatásának kiípítésére használt csőrendszerek köztes szűkítő elemeként.

Tipp:

További alkatrészekből, csövekből, szórófejekből, záró csapokból, menetes csatlakozókból, fittingekből és ezek készleteiből is rendkívül széles a választék áruházunkban. Nézzen szét további termékeink közt is!

Egyedi igényre külön rendelésre, de csak nagyobb kiszerelési egységben fekete és szürke színben is rendelhető!

A kép illusztráció! A szerszám kinézete a valóságban kis mértékben eltérhet!

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása videó elérése

Loc-Line® Fleximodul csőrendszer általános felhasználási területei és bemutatása

Az imbusz.hu fent van a YouTube-on!

A Loc-Line termékeiről tájékozódhat még a locline.hu oldalon is és onnan letöltheti a Loc-Line katalógust és árlistát is! Még több Loc-Line videó a termékről szintén partneroldalunkon.

Méretek
Méret 3/4"-1/2" rendszer
Hosszúsága 39mm
Szerszám anyaga
Anyaga acetál copolimer
Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel és áremelkedéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

10% kedvezmény

a vásárlásodból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább 5000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot, REGISZTRÁLJ egy perc alatt és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

T-10evKed8

OK! Regisztrálok most OK! először körülnézek

A kedvezménykód egyszer használható, csak webáruházunkban regisztrációval történő első vásárlás alkalmával használható 2020.08.31-ig

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

Várj még!

Úgy látjuk nem üres a kosarad!

Regisztrálj vagy jelentkezz be és elmentjük a kosár tartalmát egy későbbi alkalomra.

Ráadásul most 30% kedvezményt

adunk a szállítás díjából, ha most rendelsz! Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél.

T-30-szall

OK! Beváltom most Már beváltottam, vigyél a pénztárba!

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!