Kerüld a veszélyt! Fizesd csomagod érintkezés mentesen előre utalással vagy átvételkor bankkártyával!
Találj ránk itt is!
Az imbusz.hu fent van a FaceBokon is!Az imbusz.hu fent van a Google CégemenAz imbusz.hu fent van a YouTube-on!
Ügyfélszolgálat
Szerszám tanácsadás
munkanapokon
8-16 óráig: 


Telefon:

06-20-3528484 
vagy
írjon nekünk!

COVID-19

Rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel összefüggő változások az IMBUSZ.HU webáruházban és partneroldalain

Tisztelt Ügyfeleink és Partnereink! Kérjük figyelmesen olvassák el alábbi tájékozatónkat!

 

Figyelembe véve a vírushelyzetet és egyre romló statisztikai adatait webáruházunkban az alábbi határozatlan időtartamra szóló intézkedéseket vezettünk be, melyek összefüggésben lehetnek rendeléseikkel és kiszolgálásunkkal.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunk zavartalanul üzemel és készséggel válaszolunk kérdéseire és ajánlatkérésére. Kérjük a kapcsolati oldalon található elektronikus elérhetőségeken illetve szükség szerint telefonon érdeklődjenek.

Személyes átvételt érintő változások

Webáruházunk nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolattartásra, a termékek vizuális megtekintésének lehetőségére és akár azonnali ügyféligények kielégítésére, ezért biztosítunk személyes átvételre is lehetőséget. A változás, hogy 2020. szeptembert 21-től új rendelések esetén a személyes átvételt csak elkerülhetetlen esetben, de inkább NE válasszák!

Személyes átvételű rendelések esetében kérjük válassza az előre utalást, lehetőleg mindenhol kerülje a készpénzes fizetést. Amennyiben csak készpénzfizetéssel tudja kiegyenlíteni rendelését, törekedjen a pontos összeget magával hozni. Kérjük vegye figyelembe az utazással járó egészségügyi kockázatot, ha mégis ellátogatna átvételi pontunkra. Kérjük az átvételre érkező személyt, hogy viseljen maszkot és tartson távolságot munkatársunktól! Az üdvözlésnél kerülje a kézfogási és más testi érintkezési szándékát.

Futárszolgálattal történő szállítások

A Magyar Posta (MPL) futárszolgálatát használjuk továbbra is csomagjaik kézbesítésére. Amennyiben az állami intézkedések nem lehetetlenítik el a kézbesítéseket, továbbra is a megszokott módon küldjük csomagjaikat, viszont dolgozóink és a szállító cégek megnövekedett leterheltségének csökkentése miatt, a mindennapos csomagfeladást ritkítottuk heti 2, maximum 3 napra.

Kérjük válassza a házhoz szállítást, vagy a csomagautomatát, hogy minél kisebb legyen az emberekkel történő kontaktusa. Nagyon fontos, hogy futárszolgálatos és csomagponti (MOL, Coop, PostaPont,) kézbesítés esetén is igyekezzen a csomagot az első kézbesítés jelzés napján átvenni, hogy ne kelljen érte később külön a Postára befáradni! A csomagautomatákban csak 2 napig tudja felvenni csomagját!!

Fizetési módok változása

A készpénzes fizetést minden átvételi formánál kérjük kerülje. Ha utánvételes szállítással futárral vagy csomagpontra rendel, akkor lehetőleg bankkártyával fizessen, de még szerencsésebb, ha itt is az előre utalást választja!

Bízunk benne, hogy intézkedéseinkkel mi is hozzájárulunk ahhoz, hogy sikeresen megfékezzük a vírus dinamikus terjedését és mellette továbbra is kiemelkedő szolgáltatást tudjunk nyújtani Önöknek. A munkavállalók és dolgozók egészségének és gazdasági helyzetének védelme közös érdekünk, egymástól is függünk. Vigyázzunk egymásra.

Jó egészséget kíván:

Kolluder Krisztián
Ügyvezető/tulajdonos
Imbusz.hu - Prémium Szerszám Webáruház
locline.hu - Modulos csőrendszer forgalmazás
sorjazo.hu - Sorjázó szerszámok kereskedelme

Frissítve: 2020.09.20

Elakadt? Kérdése van? Telefonon rendelne? Hívjon!!

+36-20-352-8484

Prémium szerszám webáruház! - IMBUSZ.HU Copyright © 2013 - 2020 KI A SZABADBA KFT. Minden jog fenntartva.

Covid-19 tájékoztatás!

Kedves Vásárlóink és Partnereink!

Kérjük feltétlenül olvassák el a koronavírus terjedésének okán a rendelésekkel, áruátvétellel, szállítással, fizetéssel összefüggő ideiglenes változásokról szóló tájékoztatónkat.

Köszönjük.

OK! Elolvasom most

Később olvasóknak jelezzük, hogy a tájékoztatót a COVID-19 menüpontban érik el!

OK gombra nyomva 7 napig nem jelenik meg újra az üzenet!

 

30% kedvezmény

a szállítási díjból, ha most rendelsz!

Tegyél valamit a kosaradba legalább nettó 2000.-Ft értékben, másold ki, vagy jegyezd meg az alábbi kedvezménykódot és használd a KOSÁR oldalon a kupon beváltása lépésnél!

P-30-szall

Kérdésem lenne OK! Körülnézek

A kedvezmény a szállítás kalkulálása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe, valamint csak a webáruházban leadott rendelések esetén érvényesíthető!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!

 

30% kedvezmény

a szállítási díjból, ha most rendelsz!

Használd az alábbi kedvezménykódot, melyet már nettó 2000.-Ft értékű termék rendelés esetén használhatsz. Másold ki, vagy jegyezd meg és váltsd be, a KOSÁR oldalon a kupon beváltása résznél majd térj vissza a pénztárba.

P-30-szall

OK! Beváltom most

A kedvezmény csak a szállítási költség kiszámítása után kerül levonásra, egy alkalommal használható, a végszámla tartalmazza és utólag nem vehető igénybe!

OK gombra nyomva nem jelenik meg újra az üzenet!